Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Διακόπηκε πριν αρχίσει η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας στην Κρήτη

«Είμαι εξοργισμένος» είπε ο πατέρας της

Διακόπηκε πριν καν αρχίσει η εκδίκαση στο Ηράκλειο της Κρήτης της υπόθεσης θανάτου της μικρής Μελίνας Παρασκάκη, με κατηγορούμενη την αναισθησιολόγο που συμμετείχε στην επέμβαση του 4χρονου κοριτσιού, παραμονές Πρωτοχρονιάς του 2015.

Η δίκη διεκόπη για την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και αυτό γιατί η πρόεδρος δήλωσε αποχή λόγω κωλύματος. Αποχή δήλωσε και η αναπληρωματική Πρόεδρος και με πράξη προέδρου ορίστηκε άλλος πρόεδρος στην σύνθεση της έδρας.

Αυτό που τονίστηκε από την έδρα είναι ότι λόγω έλλειψης αιθουσών είναι εξαιρετικά δύσκολο να οριστεί άλλη ημερομηνία για διακοπή, καθώς ήδη υπήρξε ένα ζήτημα, αφού την ίδια ημέρα συνήγορος υπεράσπισης έχει προγραμματίσει ιατρικό ραντεβού.

Οργισμένη η αντίδραση των συγγενών
Στο άκουσμα της διακοπής υπήρξε οργισμένη αντίδραση από την πλευρά των συγγενών της μικρής Μελίνας σύμφωνα με το cretalive.gr.

«Είμαι εξοργισμένος» είπε ο πατέρας της, «ντροπή» φώναζαν οι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του παιδιού. «Πώς θα κοιμηθείς το βράδυ;» ρώτησε κάποιος από την πλευρά του παιδιού τη συνήγορο της κατηγορούμενης.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου