Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Εξαφάνιση 20χρονου Νικόλα: Μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα

Εννέα μήνες άφαντος - Τι φοβάται η οικογένειά του

Στις 26 Νοεμβρίου 2019 τα ίχνη του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη χάθηκαν, ενώ ο ίδιος φαίνεται πως είχε πει στους γονείς του ότι θα πήγαινε για δουλειά στο Μιλάνο.

Τότε το στίγμα του νεαρού είχε βρεθεί στη Δανία και ο πατέρας του υποστήριζε ότι ο γιος του έπεσε στα δίχτυα επιτήδειων μέσω μιας καλοστημένης διαδικτυακής παγίδας.

Όπως είπε ο πατέρας του νεαρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν έχει απολύτως κανένα νέο για την τύχη του παιδιού του και η απογοήτευση τον έχει κυριεύσει.

Ωστόσο μια τελευταία εξέλιξη τού δίνει ψήγματα ελπίδας ότι μπορεί ο γιος του να είναι ζωντανός και μάλιστα να βρίσκεται στην Ελλάδα αναφέρει το star.gr.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εκπομπής, κάποιος ενημέρωσε τον πατέρα του Νικόλα πως τον τελευταίο καιρό η κάρτα που είχε μαζί του ο 20χρονος εμφανίζει δραστηριότητα καθώς φαίνεται ότι γίνονται παραγγελίες από το ίντερνετ από συγκεκριμένη πλατφόρμα που λειτουργεί μόνο στην Ελλάδα.

Ωστόσο, πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παραγγελία, ώστε οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας να προσκομίσουν τα στοιχεία για το πού παραδόθηκαν οι παραγγελίες αυτές ή να δώσει η τράπεζα στοιχεία για την κίνηση της κάρτας.

Ο πατέρας του Νικόλα θεωρεί ότι πιθανόν ο γιος του να κάνει τις συγκεκριμένες παραγγελίες, αλλά πιθανόν να πρόκειται και για επιτήδειους που στα χέρια τους έχουν μια «δίδυμη κάρτα» με αυτή που είχε ο νεαρός μαζί του στο ταξίδι του.

Ο Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του Νικόλα, θεωρεί πως είναι μάλλον απίθανο να έφτασε ο 20χρονος στην Ελλάδα εν μέσω καραντίνας και να μην το αντιλήφθηκαν οι αρχές. Όμως δεν μπορεί να αποκλείσει να μπόρεσε να ήρθε στη χώρα πριν την καραντίνα και να έχει επιλέξει να μην επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τους γονείς του είναι πολλά. Έχει πέσει θύμα απαγωγής ο Νικόλας; Έχει πέσει θύμα εγκληματικής οργάνωσης; Υπάρχουν κάποιοι που τον εκμεταλλεύονται;

Οι ίδιοι θεωρούν ότι το παιδί τους μπλέχτηκε σε δίχτυα κυκλώματος παραθρησκευτικών οργανώσεων που το προσέγγισαν μέσα από ένα παιχνίδι που έπαιζε στο διαδίκτυο και τον είχε απορροφήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου