Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

GNTM 3: Η κούκλα σύντροφος του viral Ηρακλή δέχθηκε απειλητικά μηνύματα

«Τον βλέπω μέχρι και τον τελικό» τόνισε η νεαρή κοπέλα

«Χάρηκα πάρα πολύ γιατί πραγματικά το αξίζει και θα ήθελα να ακολουθήσει το όνειρο του και τον στηρίζω πολύ σε αυτό» ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» η σύντροφος του Ηρακλή Τσουζίνοβ το πρωί της Τετάρτης.

Η Αγγελική Κάτρη, στηρίζει τον σύντροφο της και ένιωσε πολύ όμορφα όταν εκείνος της ανακοίνωσε πως θα μπει στο σπίτι του GNTM 3.

«Ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει γιατί πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακός και ιδιαίτερος. Ένιωσα και περίεργα που θα τον χάσω για ένα διάστημα αλλά και όμορφα που ακολουθεί το όνειρο του. Χάρηκα αλλά ένιωσα και έναν κόμπο» είπε η νεαρή κοπέλα.

«Έχω γνωρίσει τη μαμά του, είναι πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ όμορφη. Συγκινήθηκε πάρα πολύ και είναι πολύ υπερήφανη για εκείνον» είπε η Αγγελική Κάτρη αναφερόμενη στην πεθερά της και μητέρα του Ηρακλή.

«Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά, τον βλέπω μέχρι και τον τελικό» τόνισε η νεαρή και πρόσθεσε πως: «στο πίσω μέρος του μυαλό μου υπάρχει ένας μικρούλης φόβος πως μπορεί να πάρει τα μυαλά του αέρα αλλά πιστεύω πως επειδή είναι πολύ προσγειωμένος και ποτέ δεν είχε αυτή την έπαρση, πάντα ήταν ταπεινός, πιστεύω ότι δεν θα συμβεί».

Η Αγγελική Κάτρη εξομολογήθηκε πώς γνωρίστηκε με τον Ηρακλή Τσουζίνοβ. «Γνωριστήκαμε σε μια δουλειά, σε ένα video clip πριν 1,5-2 χρόνια. Όταν τον είδα είπα ότι είναι πάρα πολύ όμορφος. Ανταλλάξαμε social media. Το πρώτο μήνυμα το έστειλε εκείνος».

Επίσης, η Αγγελική Κάτρη εξομολογήθηκε πως δέχθηκε απειλητικά μηνύματα όταν ο Ηρακλής έκανε την εμφάνιση του στο GNTM : «Στην αρχή μου έστειλαν μηνύματα τύπου: είναι δικός μου, θα σου κάψω το σπίτι. Κάτω από τις φωτογραφίες μας έγινε ένας χαμός».



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου