Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Φαίη Σκορδά: Δεν ήθελα να χωρίσω – Ο Γιώργος είναι μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική» είπε για τη νέα σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Στο χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά που ήταν καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα και δεν το θεώρησα ποτέ απλό να χωρίσουμε με τον Γιώργο. Δεν το ήθελα καθόλου.
Για να το πάρουμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος» είπε η παρουσιάστρια του «Πρωινού».

«Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και είναι οικογένεια. Δεν νομίζω, δεν το πιστεύω πως η καθημερινή μας συνεργασία έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση να δώσω στον εαυτό μου αυτή και δεν θα το κάνω. Επίσης, δεν υπάρχει καλό ή κακό. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο και εκείνος έβλεπε το μαύρο. Στην αρχή υπάρχει πάντα έντονος ηλεκτρισμός μα στην πορεία φεύγει. Το ότι είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, όμως, το σέβομαι» ανέφερε.

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική»

Η Φαίη Σκορδά μίλησε με τρυφερότητα για τον νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο.

«Είμαι χαρούμενη. [...] Χωρίς να μου το πει πήγε στη θεία μου να τη γνωρίσει και μου έστειλε σέλφ. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και σέβομαι, με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα. Εκτιμώ πολύ κάποια πράγματα σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Για να το επιτρέψω να γίνει, να βγει προς τα έξω, σημαίνει πολλά» τόνισε, μεταξύ άλλων.

«Μου φάνηκε συγκρατημένος, σοβαρός, με άποψη για τα πράγματα, ήρεμη δύναμη» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε πώς του φάνηκε όταν τον γνώρισε.

«Λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα… Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε δύσκολη θέση. Όλα θέλω να έρθουν χωρίς αναταράξεις. Εάν οτιδήποτε γίνει, δεν επηρεάσει τα παιδιά…»

«Ακουμπήσατε την πιο ευαίσθητη χορδή μου»

Η Φαίη Σκορδά δέχτηκε δακρυσμένη την έκπληξη που της έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου και αφορούσε τη θεία και νονά της.

«Συγνώμη… Όχι, συγνώμη… Ακουμπήσατε την πιο ευαίσθητη χορδή μου» είπε μετά την προβολή του βίντεο. «Για μένα είναι η νονά μου, με λένε Σοφία και έχω πάρει το όνομα της. Είναι θεία μου γιατί είναι η αδελφή της γιαγιάς μου, με έχει ξεγέννησε, γιατί υπήρχε μια δυσκολία στον τοκετό και έχω πάρει τον δρόμο της» είπε.

«Για μένα είναι αγία αυτή η γυναίκα. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ, δεν έχει κάνει δική της οικογένεια και πάντα θέλει να δίνει. Όλη της η ζωή είναι αφιερωμένη στο να δίνει» πρόσθεσε.

Δείτε τη συνέντευξη:εδω

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου