Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Η ανάρτηση γιατρού που συγκλονίζει: «Λίγες ώρες με μάσκα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή»

«Τα νούμερα των διασωληνωμένων είναι αυτά που λέγονται. Πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού...»

Ένα δυνατό μήνυμα στέλνει μέσω του λογαριασμού της στο facebook η γιατρός Ελένη Ισχάκη σε όσους αρνούνται να φορέσουν τη μάσκα. «Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις του πολιτικούς, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις ότι διαβάζεις στο ίντερνετ (και καλά κάνεις), πίστεψέ τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής», υπογραμμίζει στο μήνυμά της.

«Τα νούμερα των διασωληνωμενων είναι αυτά που λέγονται. Ο ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν. Πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού...», γράφει η κ. Ισχάκη.

Όπως τονίζει, «λίγες ώρες με μάσκα την ημέρα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή».

«Πριν 6 μήνες μας χειροκροτουσες. Ήμασταν ήρωες λέει..... Κι εμείς απαντήσαμε ότι κάναμε απλά το καθήκον μας. Τώρα γίνε εσύ ο ήρωας μας, κάνε εσύ το δικό σου καθήκον. Λίγες ώρες με μάσκα την ημέρα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή.

Δεν κινδυνολογω. Με ήδη το 60%των κλινών κατειλλημενων από covid είναι αυτονόητη η εξέλιξη. Ακομη κι αν δεν πιστευεις του πολιτικους, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις ότι διαβάζεις στο ίντερνετ (και καλά κάνεις), πίστεψέ τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Τα νούμερα των διασωληνωμενων είναι αυτά που λέγονται.

Ο ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν. Πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού....Ακομα έχουμε την ευκαιρία να το ανατρέψουμε όλο αυτό», τονίζει στην ανάρτησή της.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου