Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Γιώργος Αυτιάς στην πρώτη μάχη της σεζόν Φαίη Μαυραγάνη, Γιώργος Αυτιάς

Φαίη Μαυραγάνη ή Γιώργος Αυτιάς στην κορυφή της τηλεθέασης;

Την πρώτη μάχη της νέας τηλεοπτικής σεζόν είχαν χθες, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, η Φαίη Μαυραγάνη και ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την Φαίη Μαυραγάνη στο τιμόνι της παρουσίασης, με καλεσμένους στο στούντιο τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας που δίνουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα των πολιτών, απευθείας συνδέσεις με τα σημεία των εξελίξεων, αποστολές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και διεθνείς ανταποκρίσεις σε μια περίοδο που τα διεθνή και εθνικά θέματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Παράλληλα, πιστός στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου, παραμένει ο Γιώργος Αυτιάς με την εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» στον ΣΚΑΪ.

Ποια από τις δύο εκπομπές, ωστόσο, κατόρθωσε να βρεθεί στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, το «Τώρα ό, τι συμβαίνει» στο OPEN κατόρθωσε να σημειώσει ποσοστό 14,1% στο δυναμικό κοινό και 17.5% στο γενικό σύνολο. Την ίδια ώρα, το «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» συγκέντρωσε ποσοστό 11,9% στο δυναμικό σύνολο και 26,9% στο γενικό σύνολο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου