Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο για την απόρριψη της από τον Τζώνη Καλημέρη


"Δεν ήσουν καλή Ναταλία, δεν θα το κάνεις εσύ"!

Τον Τζώνη Καλημέρη φιλοξένησε, την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού στο ανανεωμένο «Καλύτερα δε γίνεται».
Η παρουσιάστρια του ALPHA θέλησε, ωστόσο, μέσα σε όλα να μοιραστεί μια άγνωστη ιστορία από το παρελθόν με το τηλεοπτικό κοινό!

«Να σου θυμίσω ένα περιστατικό γιατί μπορεί να μην το θυμάσαι… Ο Τζώνη είναι ο άνθρωπος που με απέρριψε με το που ξεκίνησα την τηλεοπτική μου καριέρα. Την πρώτη μου χυλόπιτα τηλεοπτική την έφαγα από τον Τζώνη Καλημέρη»» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της.

«Ήταν 1990 κάτι, ο Μίλτος Μακρίδης είχε μόλις ολοκληρώσει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ο καλύτερος κερδίζει» στο MEGA και έψαχναν τη διάδοχο κατάσταση. Έκαναν λοιπόν δοκιμαστικά. Κάνω και γω δοκιμαστικό και ήμουν άθλια! Εγώ όμως δεν καταλάβαινα ότι ήμουν άθλια, αλλά θεωρούσα ότι ήμουν πάρα πολύ καλή. Κάνω το δοκιμαστικό μου, με ρωτούσαν συγγενείς και φίλοι πως ήμουν και απαντούσα πως ήμουν φανταστική. Δεν με έπαιρνε κανείς από το κανάλι να μου πει «δικό σου». Πετυχαίνω τον Τζώνη, δεν μου απαντούσε και κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει «δεν ήσουν καλή Ναταλία, δεν θα το κάνεις εσύ» πρόσθεσε.



Ο Τζώνη Καλημέρης μπορεί να μην θυμόταν ακριβώς το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά την μετέπειτα συζήτηση τους!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου