Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για την παρεξήγηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τον Γρηγόρη Μπάκα έδωσε συνέντευξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στην τηλεόραση και μάλιστα σε όλες τις ζώνες, ενώ απάντησε και για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Φέτος είναι μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά. Όχι μόνο για τη δική μας ζώνη, αλλά νομίζω για όλες τις ζώνες. Θυμάμαι, όταν ξεκινούσα το Happy Day πριν από εφτά σεζόν, ότι ήμουν εγώ και οι τρεις ενημερωτικές εκπομπές. Εννοείται ότι βλέπω τον ανταγωνισμό γιατί εμείς είμαστε και στο μεταίχμιο δύο ζωνών, θα δω αποσπασματικά και τους άλλους. Το Big Brother δεν το έχω δει. Το GNTM μου αρέσει και το βλέπω, αλλά δεν σου κρύβω ότι φέτος μου αρέσει και το Bachelor», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Συγκεκριμένα το θέμα του Γρηγόρη ήταν μια παρεξήγηση γιατί σχολιάζαμε το photoshop, ποτέ δεν είπαμε για τα κιλά του.Ο Γρηγόρης δεν πουλάει ούτε κιλά ούτε κορμί. Είναι αυτός που είναι που ξεχωρίζει για την προσωπικότητά του. Κι εγώ έδειξα την καλή μου διάθεση ευθύς εξαρχής, οπότε τελείωσε. Τώρα, τι έχει ο Γρηγόρης με τον Δημήτρη και ο Δημήτρης με τον Γρηγόρη, νομίζω ότι είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι και τα βρίσκουν».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου