Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Η Βάνα Μπάρμπα απασφάλισε – «Η ελληνική τηλεόραση αξίζει καλύτερα πράγματα από τα τηλεσκουπίδια ριάλιτι»

"Αυτό που συνέβη με το Big Brother είναι τραγικό" είπε, μέσα σε όλα, η Βάνα Μπάρμπα.

Καλεσμένη στο «Καλοκαίρι not» βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα το πρωί της Δευτέρας απέναντι από την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συνέχιση των ριάλιτι προγραμμάτων στην ελληνική τηλεόραση ξεσπώντας για την αισθητική των συγκεκριμένων παραγωγών.

Ειδικότερα, σε έντονο ύφος, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ ότι η ελληνική τηλεόραση αξίζει καλύτερα πράγματα από τα ριάλιτι. Θα έλεγα πως μερικά από αυτά είναι τηλκεσκουπίδια.
Θα έπρεπε οι παραγωγές και τα κανάλια που τα κάνουν, να προσέχουν. Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν έχουν να μας πουν τίποτα αυτά τα ριάλιτι. Τι έχουν να πουν; Όλα αυτά τα αγόρια με τα φτιαγμένα ντούκια σώματα, το στιλ αυτό, μηδέν προσωπικότητα και τα κορίτσια που μιλούν κακά ελληνικά. Δεν έχει τίποτα».

«Αυτό που συνέβη με το Big Brother είναι τραγικό. Άκουσα τη μητέρα του που είπε πως δεν τον μεγάλωσε έτσι. Σαν μητέρα νομίζω ότι η γυναίκα έπαθε σοκ! Τι γίνεται… Βλέπουν την κάμερα απέναντι και προσπαθούν να κάνουν εξυπνάδες. Να το παίξουν μάγκες και αντρουά γιατί νομίζουν ότι η μαγκιά είναι αυτό» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Βάνα Μπάρμπα. «Για μένα αυτό είναι τηλεσκουπίδι και θα έπρεπε ο ΣΚΑΪ να σταματήσει την παραγωγή. Όχι καν να διώξει αυτόν, την παραγωγή.



«Αυτό το Bachelor, συγνώμη… 20 γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα, ποιος το σκαρφίστηκε; Αυτοί οι διευθυντές παραγωγής που είναι πάνω στο κανάλι, υποτίθεται, τι είναι; 20 γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα; Δηλαδή συγνώμη. Νομίζω πως υποβιβάζει τη γυναικεία υπόσταση, λάθος τα έχουν κάνει και δεν έχουμε ανάγκη από τηλεσκουπίδια» συμπλήρωσε, επίσης, η δημοφιλής ηθοποιός.



Μια στιγμή αυθόρμητης έκρηξης από την Βάνα Μπάρμπα στο OPEN.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου