Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεσπά ξανά για το ροζ βίντεο – «Ε όχι ρε, όχι ρε μεγάλε, όχι ρε τέρας»

"Δεν έχασα την λογική μου, δεν έχασα τις αντιλήψεις μου και την ιδεολογική μου γραμμή αλλά έχασα την ψυχραιμία μου" παραδέχθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του live του Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για το ξέσπασμα που είχε με αφορμή το ροζ βίντεο που δημοσιεύθηκε με πρωταγωνίστρια την Χριστίνα Ορφανίδου.

«Δεν είναι πρωτάκουστο, δεν είναι πρωτόγνωρο.

Είναι μια ιστορία η οποία επαναλαμβάνεται συνεχώς μετά την άνθιση και την ανάπτυξη του διαδικτύου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Δεν έχασα την λογική μου, δεν έχασα τις αντιλήψεις μου και την ιδεολογική μου γραμμή αλλά έχασα την ψυχραιμία μου. Γιατί είδα έναν άνθρωπο που υποφέρει, που διώχθηκε, που αυτοεξορίστηκε από την Θεσσαλονίκη, που έκλαιγε όταν τα έβλεπε και ξανακλαίει που τα ξαναβλέπει. Δηλαδή έχει μια ανοιχτή πληγή. Ε, όχι ρε! Όχι ρε μεγάλε! Όχι ρε τέρας»!

«Αυτό το κορίτσι είναι ικανό, αλλά το μεγάλο της λάθος είναι ότι εμπιστεύτηκε κάποιον που, όχι μόνο δεν άξιζε την εμπιστοσύνη της, αλλά ήταν τενεκές ξεγάνωτος» συμπλήρωσε ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Όσον αφορά ένα δημοσίευμα που θέλει τον παρουσιαστή να αναλαμβάνει την παρουσίαση νέου ριάλιτι προγράμματος, απάντησε: «Δεν ξέρω τίποτα. Ένα δημοσίευμα είδα και το διάβασα και γω, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Το θέμα είναι, εάν αυτό που αναθέτουν, είναι για μένα ένα στοίχημα, μια πρόκληση, μια υπέρβαση. Αυτό που έχει νόημα για μένα είναι τι και πως. Δεν είναι μόνο το τι, αλλά και το πως. Μπορεί αν είναι ωραίο τι και να μην έχει καλό πως».Μια τεκμηριωμένη, εκ νέου, τοποθέτηση κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το Big brother…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου