Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει για το “Ευτυχισμένοι μαζί” – Γιατί δεν πήγε τρίτη σεζόν η σειρά;

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Μπέζος για την επιτυχημένη σειρά του Mega “Ευτυχισμένοι μαζί”.

Στο “ΒΗΜΑgazino” και την Έρη Βαρδάκη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά για ποιο λόγο δεν πήγε τρίτη σεζόν η επιτυχημένη σειρά του Mega “Ευτυχισμένοι μαζί”.

Το κοινό σάς απολαμβάνει αυτή την εποχή και από τη συχνότητα του Mega, στη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”. Την παρακολουθείτε καθόλου;

Ναι, τη χαζεύω καμιά φορά. Ήταν μια σειρά στην οποία όλα συνωμότησαν ώστε να γίνει επιτυχία. Πρόκειται για διασκευή ισπανικής σειράς (Los Serrano). Ήταν καλό το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ο Ανδρέας Μορφονιός ήταν στα ντουζένια του, η διανομή πολύ καλή, οι συνθήκες άριστες: εξίμισι μέρες γυρίζαμε το κάθε επεισόδιο.

Είχαμε όρεξη όλοι μας και από τη σειρά βγήκαν και καλοί νέοι ηθοποιοί. Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου