Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βλέπει τον «αχαρτογράφητο» χειμώνα λόγω κορονοϊού μα αισιοδοξεί

"Να τραγουδάμε με μάσκα δεν γίνεται, μπορούμε όμως, επειδή είμαστε εφευρετικός λαός, να περάσουμε καλά και να βρούμε τον τρόπο να κρατηθεί το θέαμα και η ψυχαγωγία" τόνισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον ΑΝΤ1.

Μια έκπληξη στην αυλαία του πρώτου Σαββατοκύριακου, για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, επέλεξε να κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στους «Πρωινούς Τύπους».
Με χαμόγελο και αισιοδοξία, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ευχήθηκε καλή αρχή στο δίδυμο του ΑΝΤ1, ενώ μίλησε από καρδιάς για το πρωτόγνωρο για όλους καλοκαίρι που διανύσαμε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το νέο μου τραγούδι, «Χορεύω» γράφτηκε προς το τέλος της καραντίνας επειδή πρέπει να συμβαδίζει η μουσική και να μην είναι αποκομμένη από ότι συμβαίνει γύρω μας. Εκεί όπου υπήρχε ένα αίσθημα αισιοδοξίας και ελπίδας ότι γυρνάμε σε μία κανονικότητα. Υπήρχε ένα κλίμα ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Δεν γράφτηκε δηλαδή μέσα στη δύσκολη, πρώτη περίοδο του εγκλεισμού και της απομόνωσης».

«Ο κλάδος του πολιτισμού έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα όπως και όλη η οικονομική δραστηριότητα, βεβαίως, σε παγκόσμια εμβέλεια. Ο κλάδος του πολιτισμού απασχολεί χιλιάδες κόσμο, όχι μόνο τους τραγουδιστές. Είναι οι μουσικοί, οι τεχνικοί, οι ηθοποιοί και έχουν περάσει ήδη ένα δύσκολο καλοκαίρι και προβλέπω από τα δεδομένα και έναν πολύ δύσκολο χειμώνα μπροστά» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Αναμένουμε. Είναι αχαρτογράφητος ο χειμώνας όσον αφορά το χώρο του θεάματος και της ψυχαγωγίας και περιμένουμε να δούμε. Καταρχήν, υπάρχει ο φόβος και η επιφύλαξη των ανθρώπων και από την άλλη ο περιορισμός λόγω των αυστηρών μέτρων δημόσιας ασφάλειας και υγείας. Να τραγουδάμε με μάσκα δεν γίνεται, μπορούμε όμως, επειδή είμαστε εφευρετικός λαός, να περάσουμε καλά και να βρούμε τον τρόπο να κρατηθεί το θέαμα και η ψυχαγωγία και με αποστάσεις και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας».



Μια ευχάριστη έκπληξη με την υπογραφή Μιχάλης Χατζηγιάννης στους «Πρωινούς Τύπους».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου