Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Μπάμπης Στόκας απαντά για τη Φωτεινή Ψυχίδου – «Περάσαμε διάφορες καταστάσεις»

Δείτε όλα όσα είπε ο Μπάμπης Στόκας.

Στην εκπομπή “Αννίτα κοίτα” έδωσε συνέντευξη ο Μπάμπης Στόκας, ο οποίος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Καλαμάτα, για την πορεία του στο τραγούδι, τους φίλους του που έχουν “φύγει”, αλλά και για την πρώην σύζυγό του, τη Φωτεινή Ψυχίδου.

«Ξεκίνησα να τραγουδάω για να βγάλω κανένα κορίτσι, κατά λάθος έγιναν όλα αυτά… Έμαθα να τραγουδάω ακαπέλα από πιτσιρικάς και νομίζω ότι ακόμα έτσι τραγουδάω, σαν παιδί. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι αυτό το πράγμα θα το αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος. Νιώθω τυχερός γιατί έχω πάρει και παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο. Και κάθε φορά προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να του το ανταποδώσω.

Δεν μου αρέσει η μοναξιά. Τη μοναξιά την τραγουδάω για την αφορίσω και όχι για να την κάνω πρωταγωνίστρια. Νομίζω ότι άλλο η μοναχικότητα και άλλο η μοναξιά. Όλοι αυτοί οι φίλοι που έχουν “φύγει”, δεν νιώθω ότι έχουν φύγει, απλά δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα από κοντά. Οι καλλιτέχνες αυτού του βεληνεκούς είναι πάντα εδώ, με τα τραγούδια τους, με αυτό που έδωσαν απλόχερα στον κόσμο», είπε αρχικά ο Μπάμπης Στόκας.Για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, τη Φωτεινή Ψυχίδου, είπε: «Μια χαρά, δεν έχουμε κανένα θέμα. Περάσαμε διάφορες καταστάσεις, αλλά τώρα είμαστε καλά».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου