Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

«Ώρα για Μελέτη» μάς είπε η Ελεονώρα και βρέθηκε ξανά στην πρωινή ζώνη

"Έχουν αλλάξει πολλά και στη δική σας ζωή όπως και στη δική μου" τόνισε, μέσα σε όλα, η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της νέας της εκπομπής.

Στο νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, «Ώρα για Μελέτη» καλωσόρισε η Ελεονώρα Μελέτη το τηλεοπτικό κοινό το πρωί της Δευτέρας στον ALPHA.

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος δεν έκρυψε το άγχος και την αγωνία για αυτό το νέο βήμα, που διαφέρει από τα προηγούμενα και την επιστρέφει στην πρωινή καθημερινή ζώνη.

«Καλημέρα σας και καλωσήρθατε στον ALPHA. Καλωσήρθατε στο νέο μας τηλεοπτικό σπίτι. Και να που είμαστε στον αέρα. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, όσα χρόνια και αν το έχουμε κάνει μαζί αυτό παρέα, από το 2001 που σας πρωτοσυστήθηκα, κάθε φορά και σήμερα νομίζω πως είναι η 24η που κάνουμε πρεμιέρα μαζί υπάρχει το ίδιο άγχος. Υπάρχει εκεί, είναι έντονο και δεν θέλω να σας το κρύψω. Σίγουρα όμως θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη του «Ώρα για Μελέτη».

«Αυτή την φορά, όμως, όλα είναι και λίγο πιο έντονα αγαπημένοι μου φίλοι γιατί είχα πολλά χρόνια να σας πω τηλεοπτική καλημέρα. Όλο αυτό το διάστημα, από το 2014 μέχρι σήμερα, είχαμε επιλέξει να ανταλλάσσουμε καλησπέρες και καληνύχτες. Τώρα, όμως, έχουν αλλάξει πολλά και στη δική σας ζωή όπως και στη δική μου. Και στην εποχή και στις ανάγκες της. Αυτό που δεν άλλαξε, όλα αυτά τα χρόνια, είναι το γεγονός πως ήσασταν πάντα εκεί να με στηρίζετε και να αγκαλιάζετε αυτό που εγώ ένιωθα ανάγκη ότι θέλω να κάνω στην τηλεόραση» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.



Από την πρεμιέρα και από το πλάι, στα πρώτα αυτά λεπτά, της Ελεονώρας Μελέτη δεν θα μπορούσε βεβαίως να απουσιάζει ο ενορχηστρωτής του όλοι εγχειρήματος, Νίκος Μάνεσης.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου