Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Παντρεμένη δασκάλα έκανε σeξ με 15χρονο μαθητή, τον εκβίαζε για να κρατήσει το στόμα του κλειστό

«Θα σε πάρω μαζί μου», απειλούσε τον μικρό που ήταν συμμαθητής και φίλος του γιου της

Μια παντρεμένη δασκάλα έκανε σeξ με 15χρονο μαθητή της και του έστειλε κατόπιν κάτι γυμνόστηθες φωτογραφίες της.

Αυτές πέρασαν όμως από χέρι σε χέρι στο σχολείο και η υπόθεση κατέληξε στη δικαιοσύνη.

Η 35χρονη Kandice Barber φέρεται να είπε στον μικρό ότι ήταν έγκυος με το παιδί του και τον απειλούσε για να αποσπάσει τη σιωπή του.

Το δικαστήριο άκουσε πως η γυναίκα είχε παθιαστεί με το παιδί και έκανε την κίνησή της σε ένα σχολικό αθλητικό γεγονός τον Σεπτέμβριο του 2018. Αφού τον έκανε φίλο στην εφαρμογή Snapchat, του έστελνε μηνύματα και του ζήτησε κάποια στιγμή να βγουν οι δυο τους.

Πέρασε και τον πήρε με το αυτοκίνητό της και τον πήγε σε ένα χωράφι, όπου έκαναν σεξ. Και αργότερα του έστειλε γυμνόστηθες εικόνες της.

Μια τέτοια φωτογραφία έπεσε στα χέρια του διευθυντή του σχολείου στο βρετανικό Μπακιγχαμσάιρ, καθώς οι άσεμνες εικόνες της πηγαινοέρχονταν μεταξύ των μαθητών.

Στην ακροαματική διαδικασία ακούστηκε πως η δασκάλα και μαμά δύο παιδιών συνευρέθηκε ερωτικά άλλες δυο φορές με τον 15χρονο, ο οποίος είναι μάλιστα φίλος του γιου της. Πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο.

Η δασκάλα συνελήφθη τον περσινό Μάρτιο και ήταν πράγματι έγκυος, έχασε όμως το παιδί λίγο αργότερα. Συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες, όπως και τις απειλές που εκτόξευε στο αγόρι για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Η δίκη συνεχίζεται αυτές τις μέρες...

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου