Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η νιόπαντρη Μάρα Δαρμουσλή – «Aχ, ένα χαρτομάντιλο σας παρακαλώ»

"Το παιδί μου είναι το πιο σημαντικό πλάσμα στη ζωή μου" τόνισε η Μάρα Δαρμουσλή!

Ποδαρικό στο Happy Day έκανε η Μάρα Δαρμουσλή, το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά τον λαμπερό γάμο με τον αγαπημένο της καρδιάς της.

Η πεντάμορφη ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε χαμογελαστή απέναντι από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για να μιλήσει για την απόφαση να προχωρήσει, εκ νέου, στην προσωπική της ζωή. Δεν έκρυψε, μάλιστα, στην αρχή της συνέντευξης, την συγκίνηση της όταν είδε για πρώτη φορά τις δηλώσεις που έκανε on camera ο γιος της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Βασίλης αποφάσισε να προχωρήσουμε με τα μπούνια στην πρώτη μας επέτειο ενός έτους μαζί ως ζευγάρι και μου έκανε την πρόταση. Από κει και πέρα, όταν άρχισαν τα πράγματα να δυσκολεύουν, με όλα αυτά που μαθαίναμε και όσο πήγαινε γινόταν όλο και πιο δύσκολο, αυτό που μου είπε και με συγκίνησε, ήταν ότι… – αχ, ένα χαρτομάντιλο σας παρακαλώ – «εγώ θέλω να σε παντρευτώ με τα απολύτως απαραίτητα! Να βάλει και την υπογραφή η κουμπάρα, άμα δεν θέλει να είναι, οι δυο μας και ο παππάς». Οπότε εκεί καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει γυρισμός».

«Το παιδί μου είναι το πιο σημαντικό πλάσμα στη ζωή μου, επομένως ήταν πάρα πολύ σημαντικό και η ισορροπία στη σχέση μεταξύ τους. Αλλά βλέποντας ότι περνάει ο καιρός και ότι αυτή σχέση δένει όλο και πιο ουσιαστικά» πρόσθεσε, επίσης, η όμορφη ηθοποιός.



Μια εξομολόγηση καρδιάς από την Μάρα Δαρμουσλή στο Happy Day…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου