Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Πήρε τελικά ο Παύλος Παπαδόπουλος τα χρήματα από το έπαθλο του Power of love;

"Όλα θέλουν το χρόνο τους και γίνονται όλα στην ώρα τους σωστά" σημείωσε, μέσα σε όλα, ο Παύλος Παπαδόπουλος. 

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι not» μίλησε ο νικητής του Power of love, Παύλος Παπαδόπουλος και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στη διάθεση να συνεχίσει να βρίσκεται στην τηλεόραση, στο χρηματικό έπαθλο από το ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΪ καθώς και το επόμενο Survivor!

«Εννοείται πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλο αυτό που έζησα στο Power of love. Δεν το μετανιώνω. Έχω ζήσει και ζω την αναγνωρισιμότητα του κόσμου, το απολαμβάνω, είναι υπέροχο, τους αγαπάω όλους και τους ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη που είχα τόσο μέσα όσο και έξω από το παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Παπαδόπουλος. «Είναι όλα τέλεια, είμαι ευχαριστημένος, όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν. Όλα είναι εντάξει, είμαι ευχαριστημένος από την παραγωγή, όλα στην ώρα τους. Τους ευχαριστώ πολύ για όλα και την παραγωγή και το κανάλι. Όλα αυτά θέλουν το χρόνο τους, όταν είσαι άπειρος στο κομμάτι αυτό δεν μπορείς να ξέρεις πως ακριβώς γίνονται. Βέβαια εγώ το κατάλαβα πολύ νωρίς αυτό. Πως όλα θέλουν το χρόνο τους και γίνονται όλα στην ώρα τους σωστά».

«Συζητήσεις τηλεοπτικές γίνονται και, όταν κάτι είναι να ανακοινωθεί, σίγουρα θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Προσπαθώ να κάνω και άλλα πράγματα από την τηλεόραση, μου αρέσει να είμαι δραστήριος. Έκανα και ραδιόφωνο για τρεις μήνες, μια εκπομπή για τρεις μέρες την εβδομάδα, μου άρεσε η εμπειρία. Βέβαια ότι μου αρέσει η τηλεόραση το έχω πει και ισχύει πως θέλω να συνεχίσω να την κάνω» πρόσθεσε ο νικητής του Power of love.



Σε μια πιθανή συμμετοχή στο επόμενο Survivor, ο Παύλος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε τη θετική του διάθεση! «Όλα είναι ανοιχτά. Δεν ξέρω ακόμα αν θα ξεκινήσει Survivor 4. Δεν το γνωρίζουμε αυτό. Όλα είναι ανοιχτά. Είμαι άνθρωπος που έχω θέληση και το βλέπουμε.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου