Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Πώς να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα

Τρεις έξυπνες συμβουλές για ευωδιαστά αποτελέσματα

Εάν έχετε παρατηρήσει ότι το σπίτι σας έχει μια περίεργη μυρωδιά, μπορείτε να την φρεσκάρετε και να την αντιμετωπίσετε με διάφορους τρόπους. Αρχικά, πρέπει να ανακαλύψετε από πού προέρχεται και εν συνεχεία να βρείτε τον σωστό τρόπο για να απαλλαγείτε από αυτή.

Παρακάτω θα βρείτε τρεις έξυπνες συμβουλές για… ευωδιαστά αποτελέσματα.

Φρεσκάρετε το ψυγείο σας με βανίλια

Ένα εκπληκτικό και πραγματικά αποτελεσματικό τρικ για να μυρίζει το ψυγείο σας καλύτερα είναι να βυθίσετε λίγο βαμβάκι σε εκχύλισμα βανίλιας και να το τοποθετήσετε σε ένα μικρό πιατάκι του καφέ στο πίσω μέρος ενός από τα ράφια του ψυγείου. Το ζεστό άρωμα της βανίλιας θα διαπεράσει το ψυγείο και θα του χαρίσει μια γλυκιά και οικεία ευωδία.

Αρωματίστε τον κάδο σκουπιδιών

Για να απομακρύνετε τις ανεπιθύμητες οσμές από τον κάδο σκουπιδιών που συσσωρεύονται σε αυτόν με την πάροδο του χρόνου, τοποθετήστε στον πάτο της σακούλας μερικά στρώματα εφημερίδων, τα οποία θα απορροφήσουν τυχόν διαρροές, και από πάνω φλούδες από χρησιμοποιημένα λεμόνια ή/ και πορτοκάλια. Αυτές θα κάνουν το «θαύμα» τους, καθώς έχουν την ιδιότητα τα απορροφούν τις όξινες μυρωδιές.

Βράστε βότανα και μπαχαρικά

Μία πολύ γρήγορη και αποτελεσματική λύση για να χαρίσετε ωραίες ευωδίες στο σπίτι σας είναι να βράσετε λίγα αρωματικά βότανα και μπαχαρικά σε μια κατσαρόλα με νερό. Μπορείτε να συνδυάσετε θυμάρι με φρέσκα εσπεριδοειδή όπως φέτες λεμονιού για μια πιο δροσερή μυρωδιά, ενώ για κάτι πιο γλυκό και ζεστό προτιμήστε την κανέλα, με το γαρύφαλλο και τις φλούδες πορτοκαλιού.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου