Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Έβγαλε πάνω από 200.000 ευρώ σε ένα χρόνο δουλεύοντας σε ροζ γραμμή

Ειδικά την περίοδο της πανδημίας, δεν προλάβαινε να σηκώνει τα τηλέφωνα

«Επαγγελματίας τηλεφωνήτρια γραμμής σεξ» δηλώνει η Amberly Rothfield, αλλά και συγγραφέας, έχοντας γράψει δύο ενημερωτικά βιβλία πάνω στο θέμα.

Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τις «ροζ» γραμμές από την ηλικία των 18 (το 2005), όταν ήταν απένταρη, κοιμόταν σε καναπέδες φίλων και δεν είχε καμία προοπτική στη ζωή.

Σήμερα, 15 χρόνια μετά, ζει σε ένα αγρόκτημα 7 στρεμμάτων με τη σύζυγο και τα παιδιά της και εργάζεται μόλις 3 βράδια τη βδομάδα, σηκώνοντας το κινητό μέσα από το αυτοκίνητό της, στο ιδιωτικό της πάρκινγκ.

Για 4 ώρες δουλειάς, βγάζει 300-400 δολάρια, όπως λέει.

«Φοράω συνήθως κολάν γιόγκα και ένα παλιό μπλουζάκι», λέει στο Business Insider για τη θέση εργασίας της.

Δουλεύει Δευτέρες, Τρίτες και Πέμπτες, μετά τις 10 το βράδυ, έχοντας μετατρέψει το αμάξι σε χώρο δουλειάς. Χρεώνει 2 δολάρια το λεπτό και η μέση κλήση διαρκεί περίπου μισή ώρα.

«Σε μια ήρεμη νύχτα, θα βγάλω 100 δολάρια. Σε μια καλή νύχτα, είναι γνωστό πως θα κερδίσω 2.000 δολάρια. Τις περισσότερες νύχτες βγάζω πάντως 300-400 δολάρια».

Λέει μάλιστα πως τώρα με την πανδημία του κορονοϊού οι δουλειές πάνε ανέλπιστα καλά, έχει διπλασιαστεί η κίνηση. «Νιώθω ότι οι πελάτες μου είναι όλοι σπίτι ξοδεύοντας τα λεφτά της ανεργίας τους σε μένα».

Όσο για το πώς τα πάει επαγγελματικά, καταλήγει: «Στην πιο πετυχημένη μου χρονιά ως σήμερα, κέρδισα 258.000 δολάρια [217.000 ευρώ]. Τρία χρόνια πριν, η γυναίκα μου, εγώ και οι τρεις γιοι μας μετακομίσαμε από το Λας Βέγκας σε μια φάρμα 7 στρεμμάτων έξω από το Πίτσμπουργκ»...

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου