Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Τι δήλωνε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης όταν έμπαινε στο Big Brother

"Δηλαδή και άρρωστος να είμαι, άμα δεν έχουμε σeξ θα πεθάνω", έλεγε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, λίγο πριν μπει στο σπίτι του Big Brother.


Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης βρέθηκε εκτός Big Brother, μετά το τσουνάμι αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του μέσα στο παιχνίδι ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

 Ποιος είναι, όμως, ο παίκτης που βγήκε από το reality του ΣΚΑΪ πριν αυτό καλά καλά ξεκινήσει, λόγω του χυδαίου του σχολίου;

Το συνοδευτικό κείμενο που είχε αποστείλει ο ΣΚΑΪ για τον Αλεξανδρίδη, ανέφερε τα εξής: Είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender.Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο αλλά δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δηλώνει, και θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του.

Μπαίνοντας στο Big Brother, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, είχε δηλώσει στην κάμερα: «Το σeξ στη ζωή μου παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Δηλαδή και άρρωστος να είμαι, άμα δεν έχουμε σeξ θα πεθάνω. Ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να με τρελάνει, είναι μια γυναίκα να με γράφει κι εγώ να την κυνηγάω σαν τον σκύλο».


Βέβαια, ο παίκτης από την Κρήτη είχε δείξει και άλλα δείγματα «γραφής» με ακόμα μία δήλωσή του. «Δεν μπορώ να κάνω σίγουρα παρέα με τους gαy. Δεν θέλω να μου τρίβονται, σαλιαρίζουνε, να με φιλάνε… Δεν θέλω τέτοια, μακριά καλύτερα!», είχε πει.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου