Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Το σωστό μακιγιάζ για να κρύψετε τις ρυτίδες γέλιου

Τα τρία βήματα που υπόσχονται τα καλύτερα αποτελέσματα

Αρκετά ελκυστικές και σημάδι μιας ευτυχισμένης ζωής με χαρούμενες στιγμές και πολλά χαμόγελα οι ρυτίδες γέλιου, όπως αποκαλούνται από το ευρύ κοινό, σε κάποιες γυναίκες μπορεί να φαίνονται ενοχλητικές.

Για να τις κρύψετε, λοιπόν, ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσετε τον βαθμό που φαίνονται, πρέπει να κάνετε το σωστό μακιγιάζ και να ακολουθήσετε τις συμβουλές που ακολουθούν.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να διατηρείτε την περιοχή γύρω από το στόμα σας αρκετά ενυδατωμένη, προετοιμάζοντάς την πριν την εφαρμογή του makeup με το σωστό primer.

Απαγορευτική, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι η χρήση μεγάλης ποσότητας makeup και πούδρας στο σημείο γύρω από το στόμα. Προτιμήστε προϊόντα που αντανακλούν το φως, έτσι ώστε να διαχέονται οι όποιες ατέλειες.

Τέλος, αποφύγετε τα σκοτεινά, ματ και παχιά κραγιόν, τα οποία μπορούν να τραβήξουν την προσοχή στο επίμαχο σημείο που προσπαθείτε να κρύψετε. Αντιθέτως, ευθυγραμμίστε τα χείλη σας τέλεια, ώστε να τραβήξετε τα βλέμματα στο σχήμα του στόματός σας, και στη συνέχεια τονώστε τα με ένα απαλό ροζ ή ροδακινί, αναλόγως και την παλέτα που ταιριάζει στα χρώματά σας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου