Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

Τρία μυστικά για να απομακρύνετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας

Με προϊόντα που έχετε στην κουζίνα σας

Όσο όμορφα κι αν αισθάνεστε με τον ευατό σας το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και οι μαύροι κύκλοι μπορούν να έχουν δραματική επίδραση στη συνολική εμφάνισή σας, κάνοντάς σας να φαίνεστε κουρασμένοι ή και άρρωστοι, ακόμη κι αν δεν είστε.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να απαλλαγείτε από αυτούς και μάλιστα με προϊόντα που έχετε ήδη στην κουζίνα σας.

Γάλα

Το γάλα μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Απλώστε, λοιπόν, με ένα βαμβάκι λίγη ποσότητα γάλακτος στο δέρμα γύρω από τα μάτια σας και αφήστε το να στεγνώσει για περίπου μισή ώρα. Στη συνέχεια ξεπλύνετε απαλά με ζεστό νερό.

Αυγά και λεμόνι

Το αβγό έχει συσφιγκτικό αποτέλεσμα στο δέρμα, ενώ ο χυμός λεμονιού αποχρωματίζει και δίνει λάμψη. Ο συνδυασμός τους, λοιπόν, συνιστά μια αναζωογονητική θεραπεία ματιών. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ανακατέψετε ένα ασπράδι αβγού με 3-5 σταγόνες χυμό λεμονιού και να μουλιάσετε στο μείγμα δύο κομμάτια από βαμβάκι. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το υγρό βαμβάκι στα μάτια σας και αφήστε το μείγμα να δράσει για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε το υπόλειμμα με ζεστό νερό και έπειτα με κρύο.

Τυρί Cottage

Βάλτε μια μικρή ποσότητα τυριού Cottage σε δύο δίσκους ντεμακιγιάζ από βαμβάκι και τοποθετήστε πάνω στα κλειστά βλέφαρά σας για 15 λεπτά πριν τον ύπνο. Το πρωί τα μάτια σας θα δείχνουν ενυδατωμένα και ξεκούραστα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου