Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Βορίδης και Αχτσιόγλου «αδειάζουν» το Big Brother στον αέρα του ΣΚΑΪ

Αυστηρές τοποθετήσεις των δύο πολιτικών για το Big Brother: 

 "Νομίζω υπάρχει μια ευθύνη συνολική και από τον δικό σας σταθμό, να βλέπει τι περιεχόμενο προβάλει... Άθλια πράγματα..."

Ο Μάκης Βορίδης και η Έφη Αχτσιόγλου τοποθετήθηκαν στον αέρα της εκπομπής Σήμερα, για τον σάλο που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother.

«Χθες έγινε ένα εξαιρετικά καταδικαστέο περιστατικό στην εκπομπή Big Brother που προβάλλεται από τον συγκεκριμένο σταθμό. Ένα περιστατικό αναπαραγωγής κουλτούρας βιασμού και πρόκλησης εγκληματικής ενέργειας, απολύτως καταδικαστέο.
Νομίζω ότι θα έπρεπε ήδη ο σταθμός να έχει αποφασίσει τη διακοπή της εκπομπής αυτής, νομίζω ότι το ΕΣΡ θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει. Δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές. Νομίζω υπάρχει μια ευθύνη συνολική και από τον δικό σας σταθμό, να βλέπει τι περιεχόμενο προβάλει».



Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αποτελεσματικός έλεγχος περιεχομένου ειδικά σε τέτοιου είδους εκπομπές. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος κι ένας αποτελευσματικός έλεγχος, ώστε αυτά τα άθλια πράγματα που εκστομίστηκαν από τον συγκεκριμένο, να μη βρίσκουν χώρο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου