Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκίνημα με ήττα για τον Παναθηναϊκό, 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη

Ο Ριέρα υποχρέωσε σε ήττα τους πράσινους

Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί στην Τρίπολη, αλλά δεν το έκανε και το πλήρωσε στο 83', όταν ο Αστέρας σκόραρε και πήρε τη νίκη.

Το ματς άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο 10λεπτο, με τον Αλί Μπαμπά στο 3' και τον Ριέρα στο 9', αλλά ο Διούδης αντέδρασε σωστά και στις δύο περιπτώσεις. Οι πράσινοι είχαν σοβαρά προβλήματα στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στο 22' είχαν -κι αυτοί- μεγάλη φάση για γκολ με τον Βέλεθ, ο οποίος δε βρήκε μπάλα από κοντά. Τρία λεπτά μετά, ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 0-1 αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το μακρινό φάουλ του Καρλίτος και στο 29' ο ίδιος παίκτης, όπως και ο Σαβιέρ, είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για το γκολ.

Το ημίχρονο βγήκε στο 0-0, με τον Αστέρα να είναι καλύτερος στο ξεκίνημα και το τριφύλλι να κυριαρχεί στη συνέχεια, αλλά στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν το ίδιο καλός. Οι δύο προπονητές άρχισαν τις αλλαγές θέλοντας να φρεσκάρουν τις ομάδες τους και τελικά στο 73' ήρθε το γκολ και ήταν για τον Αστέρα.

Ο Ριέρα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η άμυνα ήταν ψηλά και έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 83' μπορούσαν να «κλειδώσουν» τη νίκη αλλά ο Τασουλής με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε ζωντανός και κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά ο Αστέρας κράτησε το 1-0 και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα της Super League 1.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβαρεθ (72' Τασουλής), Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μπελόκ (56' Βαλιέντε), Μουνάφο (72' Φερνάντες), Αλί Μπαμπά (46' Τιλίκα), Κρέσπι (93' Γκαρσία), Ριέρα, Μπαράλες.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (86' Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (70' Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ, Σερπέζης (60' Μπουζούκης), Σαβιέρ (70' Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος, Μακέντα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου