Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/9)

Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ ♈

Σήμερα ο Ήλιος αντιτίθεται στον Ποσειδώνα και μπορείς να παλέψεις για την εύρεση μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ εργασίας και ανάπαυσης ή μεταξύ σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής υγείας.
Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Πρακτικοί και προσωπικοί προβληματισμοί σε κρατούν λίγο μακριά από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να διαχειριστείς σωστά ένα φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου, ενισχύοντας την επιθυμία σου για ποικιλία. Ενώ είναι μια ισχυρή εποχή του χρόνου για περισσότερες δημιουργικές, εκφραστικές και ρομαντικές αναζητήσεις, η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει πως πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση τις προσδοκίες σου. Νέες ευκαιρίες ή ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις αποφάσεις σου. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον αγαπημένο σου που δεν μπορείς να εκπληρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα σε κάνει να αισθάνεσαι ευάλωτη απέναντι σε θέματα φήμης, καριέρας ή οικογενειακές συνθήκες διαβίωσης. Απόφυγε ανούσιες και αναίτιες συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Παράπονα και γκρίνιες μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου για αυτό μην λες πολλά. Εσύ που είσαι μόνη, είναι προτιμότερο να διαγράψεις το παρελθόν και όχι να το αναμοχλεύεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα για μια παύση στις σκέψεις. Επίσης μπορεί να υπάρξει μια απογοήτευση ή μια προσωρινή αμφισβήτηση για θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις μεταφορές, τα έργα και τη μάθηση. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, τα μεγάλα λόγια σε έχουν παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές στο παρελθόν για αυτό μην τα εμπιστεύεσαι ξανά.

ΛΕΩΝ ♌

Σήμερα οι εμπειρίες μπορεί να φωτίσουν κάποιο επίπεδο πνευματικής δυσαρέσκειας με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα. Μπορεί επίσης να υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με οικονομικά ή οικεία θέματα. Αυτή η ετήσια διέλευση μπορεί να φωτίσει την ανάγκη για περισσότερη προσοχή στις πνευματικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Ο χρόνος σε πιέζει ασφυκτικά στα εργασιακά. Ρίξε λίγο τις απαιτήσεις και τα κατηγορώ, απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε αλλά μην θέτεις σε κίνδυνο το συναισθηματικό σου κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Οι όψεις αυτές τις μέρες τείνουν να αυξάνουν και να διευρύνουν το πνεύμα σου. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να προωθήσεις και να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και τους στόχους. Ωστόσο η σημερινή αντίθεση του Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σε αποπροσανατολίσει προσωρινά. Μην παρασύρεσαι σε ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά. Επιδίωξε ανώδυνες και ευχάριστες συζητήσεις απόψε με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να σημειωθεί μια έλλειψη σαφήνειας για την αντιμετώπιση και διεκδίκηση των προσδοκιών σου. Η καθημερινή ρουτίνα νιώθεις ότι δεν σου δίνει κίνητρα ή καθοδήγηση. Πολλά συμβαίνουν παρασκηνιακά αυτό το διάστημα στα εργασιακά, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Διατήρησε την εντιμότητα και την καθαρότητά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν κάποιες γνωριμίες δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα ήθελες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της περιπέτειας, του πνεύματος και της ανώτερης μάθησης, ενθαρρύνοντάς σε να φτάσεις τα αστέρια. Ενώ γενικά είναι μια ισχυρή περίοδος για όνειρα και ελπίδες, σήμερα μπορεί να νιώσεις μια απογοήτευση. Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σου δημιουργήσει την αίσθηση πως κάτι λείπει για την πραγματοποίηση των ονείρων σου. Μην θεωρείς δεδομένη τη στάση και τα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπερδεύεις τις δικές σου επιθυμίες με των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αν και αυτή είναι γενικά μια ισχυρή εποχή του χρόνου για την εκπλήρωση των ευθυνών και την επίτευξη των στόχων σου, μπορεί να υπάρξει μια προσωρινή βουτιά σήμερα με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα. Μπορεί να είναι ένας ελαφρώς αποπροσανατολιστικός χρόνος, αλλά θα πρέπει να αποδεκτείς πως ίσως να μη γνωρίζεις τα πάντα. Μια καχυποψία απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να σου τρώει τα σωθικά. Εσύ που είσαι μόνη, κρίνε με αντικειμενικότητα νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να χρησιμεύσει στην επισήμανση των μη πραγματοποιημένων σου ονείρων ή να προκαλέσει συναισθήματα δυσαρέσκειας. Πρόσεξε να μην δεσμευτείς σε εργασιακές συμφωνίες που ακόμα είναι θολές. Είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσεις ή να αναθεωρήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σε απογοητεύσουν για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις λόγια και συμπεριφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου σε περιοχές δυσαρέσκειας για αυτό θα ήταν προτιμότερο να μάθεις να περιμένεις και να μην επενδύεις χρόνο και ενέργεια σε αβέβαιες προσπάθειες. Εξελίξεις στα εργασιακά ευνοούνται σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα. Η συμπεριφορά ή κάποιες αποκαλύψεις κλονίζουν την εμπιστοσύνη σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην δείχνεις εμπιστοσύνη στα εύκολα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ίσως σήμερα να μην μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά καταστάσεις και πρόσωπα, με τον Ήλιο απέναντι στον Ποσειδώνα. Οι παρανοήσεις μπορεί να λειτουργήσουν εναντίον σου για αυτό και θα πρέπει αν είσαι προσεκτική. Η συμπεριφορά συνεργατών σε επηρεάζει συναισθηματικά και ψυχολογικά. Κάποιες παραποιημένες αλήθειες μπορεί να σε απογοητεύσουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου