Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Ακρίτα: Το πάνελ συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις

Οργισμένη η γνωστή δημοσιογράφος με τους παρουσιαστές εκπομπής που δεν επέτρεψαν σε μαθήτρια να συνομιλήσει με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Η γνωστή συγγραφέας και δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο facebook επέκρινε με αυστηρό τρόπο τη στάση των δημοσιογράφων πρωινής εκπομπής του Mega που φιλοξένησαν τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή της Παρασκευής την ώρα που ο υπουργός μιλούσε για το θέμα των καταλήψεων οι παρουσιαστές τον ενημέρωσαν πως θα μπει στη συζήτηση και μία μαθήτρια.

Ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε να συνομιλήσει λέγοντας: «Εγώ δεν θέλω να κάνω διάλογο, θα την βγάλετε αφού τελειώσω εγώ». Οι παρουσιαστές είπαν ότι δεν χρειάζεται να πάρει θέση αλλά μόνο να την ακούσει, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιμένει: «Θα την βγάλετε αφού τελειώσω εγώ. Έχω δουλειά δεν μπορώ να περιμένω άλλο».

Η κ. Ακρίτα λοιπόν έγραψε στο Facebook:

Ο πρώην πωλητής νανογιλέκων με υφάκι εμείς τα χτίσαμε αυτά τα μαγαζΑ, διέταξε τους συναδέλφους να μην βγάλουν στον αέρα μια μαθήτρια όσο μιλάει αυτός. Αν και καταπατήθηκε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, το πάνελ ‘συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις’ - αντί να του κλείσει το μικρόφωνο στον αέρα. Κάτι προσπάθησε ο Χασαπόπουλος αλλά στο τέλος υποχώρησε κι αυτός.
Είδικη μνεία στην Μαριάννα Πυργιώτη που ετήρησεν σιγή ιχθύος, κοινώς έκανε μόκο. Ούτε για τα προσχήματα δεν ψέλλισε κάτι για να υπερασπιστεί την χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου