Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Αποχώρησε από το GNTM η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Η Αλεξάνδρα δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το GNTM.

Μετά την αποχώρηση της Χρύσας Καβράκη στο προηγούμενο επεισόδιο του GNTM 3, οι 19 διαγωνιζόμενοι, άρχισαν σιγά – σιγά να προσαρμόζονται στην καθημερινότητα του διαγωνισμού. Στο νέο τους ταξίδι έχουν μαζί τον διατροφολόγο Μάνο Δημητρούλη και τη γυμνάστρια Ένη Αργυρού, που ως ειδικοί θα τους βοηθήσουν να γίνουν οι «καλύτερες εκδοχές» του εαυτού τους.

Η επιλογή του Αιμιλιάνο εκνεύρισε τη Ρασέλ – «Ξερνάω, παιδάκια, δεν μεγαλώνει ο εγκέφαλος»

Για τη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντηλιακό, να δώσουν τη “μάχη με τον ήλιο” και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters.

Ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, ο Αιμιλιάνο είχε το στρατηγικό πλεονέκτημα να μοιράσει τα σουρεάλ props των μαχητών και να αποκλείσει τρεις συμπαίκτες του από την παρουσίαση των ζητούμενων της φωτογράφισης. Οι επιλογές του, μάλιστα, πυροδότησαν αντιδράσεις, καθώς επέλεξε τον Παναγιώτη, τη Ρασέλ και τον Δημοσθένη.

Απογοήτευσε τους πάντες η Λία στη δοκιμασία – Έξαλλη έγινε η Ζενεβιέβ

Για κάποιους η “μάχη” ήταν άνιση και για άλλους απλώς παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας πως στο GNTM 3 κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις.


Στο πλατό αποδείχθηκε ότι μια στιγμή εφησυχασμού ήταν αρκετή για να ανακόψει την πορεία στο διαγωνισμό κι έτσι η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου έχασε την ευκαιρία της διεκδίκησης του τίτλου του GNTM 3.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου