Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Γιάννης Κουκουράκης: Η θαυμάστρια που τον εντυπωσίασε και ο τρόπος που τον προσέγγισε

Το ενδιαφέρον περιστατικό, όπως το αποκάλυψε ο ίδιος ο «Κωνσταντής» από τις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο ηθοποιός που είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες στο ρόλο του Κωνσταντή, μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει τον τελευταίο έναν χρόνο.

Μίλησε, όμως, και για πιο προσωπικά ζητήματα, όπως για ένα περιστατικό με μια θαυμάστριά του, η οποία κατάφερε να τον εντυπωσιάσει με τον τρόπο που τον προσέγγισε. Κι εννοείται πως μίλησε και για τις Άγριες Μέλισσες και τι μέλλει γενέσθαι στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Δεν έχω καμία πληροφορία πως τελειώνει σύντομα ο ρόλος του Κωνσταντή. Ποτέ δεν ξέρεις. Με όσα διαβάζω ως τώρα θεωρώ ότι ο ρόλος του Κωνσταντή δεν θα τελειώσει σύντομα. Σε ό, τι αφορά για μένα, δεν έχω κάποια πληροφορία, αλλά δε ρωτάω κιόλας ποτέ. Μου αρέσει να υπάρχει μια έκπληξη», είπε.

Για την αναγνωρισιμότητα και πώς την αντιμετωπίζει, ανέφερε: «Δεν ήταν ούτε ζητούμενό μου ούτε διακαής πόθος και στόχος. Αυτό που άλλαξε είναι να μπορέσω να ντιλάρω τις άμυνές μου, έτσι ώστε να γίνω πιο ανοιχτός άνθρωπος. Με τους φίλους μου είμαι. Δεν το αντιλαμβάνομαι ότι μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων και τους κρατώ συντροφιά. Φαίνομαι λίγο απρόσωπος και δεν έχω χρόνο να απαντώ στα social αλλά οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.»

Μάλιστα ο Γιάννης Κουκουράκης περιέγραψε και ένα περιστατικό με θαυμάστρια του: «Μου έκανε εντύπωση μια φορά από μία κοπέλα που δεν με γνώριζε και είχα βγει από το θέατρο. Κι ήρθε με ένα σκυλί και μου λέει είχα έρθει χθες με τις φίλες μου για κωμωδία αλλά εγώ τα βαριέμαι αυτά.

Σε είδα κι ήρθα σήμερα να σου μιλήσω γιατί δεν είχα τα κότσια να το κάνω χτες. Αυτό με τρέλανε. Ήταν το πιο ντόμπρο, το πιο straightforward και εκτιμητέο. Μου αρέσει όταν οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα. Η προσέγγιση ήταν πάρα πολύ ωραία».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου