Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Ελεονώρα Μελέτη: Σχολιάζει πρώτη φορά την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου

Η απάντησή της στις νέες δηλώσεις του Νίκου Μάνεση και τι είπε για το αν υπάρχει μεταξύ τους, κόντρα

Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα του Πρωινού, λίγες ώρες μετά την ξαφνική παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου από την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» κι ενώ κυκλοφορούν διάφορες διαρροές για τους λόγους της απόφασής της. Η παρουσιάστρια σχολίασε την παραίτηση, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε για το θέμα ο Νίκος Μάνεσης, λίγο πριν και πάλι στην κάμερα του Πρωινού.

«Γνώριζα την πρόθεση της Τίνας να παραιτηθεί. Δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να πάρει μια απόφαση που έχει να κάνει με την επαγγελματική του πορεία. Το ότι δεν ήθελα εγώ στην εκπομπή την Τίνα Μιχαηλίδου και με έπεισε ο Νίκος Μάνεσης να την πάρω, το ακούω τώρα πρώτη φορά και σοκάρομαι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό ο κύριος Μάνεσης. Δεν ξέρω τι έχει πει και δε μπορώ να σχολιάσω τα λεγόμενά του. Όταν ήρθα σε επαφή με τον σταθμό και μου είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμα αυτά τα πρόσωπα, μου λένε… αποφασίζεις αν θέλεις να κρατήσεις κάποιον ή αν θέλεις να προτείνεις κάτι άλλο και λέω όχι, πάμε με τα πρόσωπα που μου προτείνετε».

Η Μελέτη ρωτήθηκε και τη σκηνή στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», όπου ο παρουσιαστής πέταξε ένα… καρφί σχετικά με τη στάση του σώματος.

Συγκεκριμένα είπε: «Τώρα τελευταία έχω δει ότι πολλοί διάσημοι παρουσιάζουν την εκπομπή έτσι… Το έχω δει στην τηλεόραση και είπα να το κάνω κι εγώ. Ξεσηκώνω φιγούρες». Και οι περισσότεροι κατάλαβαν πως είχε ως αποδέκτη τη Μελέτη, η οποία παίρνει τη συγκεκριμένη στάση στη διάρκεια της εκπομπής της.

«Έχω πολλές στάσεις σώματος όταν παρουσιάζω μια εκπομπή. Χαίρομαι που γίνομαι πρότυπο και εμπνέω ανθρώπους να αποκτούν στάση σώματος», σχολίασε.

Και πρόσθεσε: «Το ότι ο κύριος Μάνεσης δεν έχει την επιμέλεια της εκπομπής δεν το έχει δηλώσει κανείς, πλην του κυρίου Μάνεση. Ούτε ο σταθμός ο ίδιος, οπότε δεν μπορώ να το δεχτώ ως απολύτως δεδομένο…», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Όσο για το αν υπάρχει μεταξύ τους κόντρα δεν θέλησε να σχολιάσει.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου