Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Χάρης Ρώμας: Καμία Σοφία Μουτίδου και κανένας Καπουτζίδης δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει στον άλλον τι θα βγάλει προς τα έξω

Το σχόλιο του για το κάλεσμα της ηθοποιού να κάνουν «outing» οι ομοφυλόφιλοι της ελληνικής showbiz

Την επόμενη ημέρα μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στο Νίκο Χατζηνικολάου, όπου μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του, η Σοφία Μουτίδου μέσα από το The Booth, κάλεσε τους γκέι της ελληνικής showbiz να βγουν και να το πουν δημόσια.

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μετά από σχετική ερώτηση της Φαίης Σκορδά, τοποθετήθηκε με σαφήνεια στο θέμα αυτό.«Το να προσπαθείς να επιβάλεις το outing με κάποιον τρόπο στους υπόλοιπους, οι οποίοι πιθανολογείς ή ξέρεις ότι έχουν μια τέτοια επιλογή έχει μεγάλη διαβάθμιση. Είναι άλλο το σε προκαλώ, άλλο το σε παρακαλώ και άλλο το σε προστάζω. Δεν ξέρω πώς το έκανε η Σοφία Μουτίδου, γιατί είναι λίγο παρορμητική.

Η πρόθεση σίγουρα ήταν καλή, αλλά είναι φασιστικό να προσπαθείς να επιβάλεις στον άλλον ή να τον βάλεις σε θέση μειονεκτική. Γιατί, ουσιαστικά, τον ονομάζεις δειλό.

Υπάρχουν άνθρωποι που η οικογένειά τους αντιμετωπίζει πρόβλημα με αυτό και δεν θέλουν να φέρουν σε δύσκολη θέση, πιθανώς, την οικογένειά τους. Και ειδικά για ανθρώπους καλλιτέχνες και γενικά για ανθρώπους που έχουν να κάνουν με τη δημοσιότητα, όπως οι πολιτικοί», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Το να δημοσιοποιήσεις την προσωπική σου ζωή, αν έχεις σχέση, έχει να κάνει και με το άλλο πρόσωπο. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλον να μπει σε αυτή τη θέση με το ζόρι. Πρέπει να το κάνει όταν νομίζει, όπως νομίζει και αν το κάνει με τον σωστό τρόπο, θα έχει και καλύτερο αποτέλεσμα στην κοινωνία.

Τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα σεβαστά. Καμία Σοφία Μουτίδου και κανένας Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει στον άλλον τι θα βγάλει προς τα έξω».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου