Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Δίκη Χρυσής Αυγής: Δέκα προσαγωγές για υποστηρικτές του Γιάννη Λαγού

Απομακρύνθηκαν με βανάκι της Αστυνομίας 

Με βανάκι της Αστυνομίας απομακρύνθηκαν από τον χώρο έξω από το Εφετείο οι συγκεντρωμένοι υποστηρικτές του Γιάννη Λαγού, έπειτα από τη μικρή ένταση που εκτυλίχθηκε.

Συγκεκριμένα, από τις Αρχές πραγματοποιήθηκαν δέκα (10) προσαγωγές, ως μέτρο πρόληψης για να αποφευχθούν πιθανά επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι, ένα μικρό παρατράγουδο συνέβη έξω από το Εφετείο, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση της απόφασης σχετικά με την αναγνώριση ή όχι ελαφρυντικών στους 57 κατηγορούμενους, που κρίθηκαν ένοχοι για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Κάποιοι από τους υποστηρικτές του Γιάννη Λαγού... αντάλλαξαν καφέδες με κάποιους αντιφασίστες, με το όλο σκηνικό να κρατά ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στη μέση και «έσβησε» άμεσα την ένταση που πήγε να προκληθεί.

Την ίδια ώρα, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας εξελισσόταν μεγάλη συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής με αίτημα «τις ανώτερες δυνατές ποινές» για τους καταδικασμένους. Το ρεύμα κυκλοφορίας από Πατησίων προς Κηφισίας είναι κλειστό μπροστά στο Εφετείο.

Νωρίτερα, η Μάγδα Φύσσα, η οποία έφτασε στο Εφετείο για τη συνέχιση της δικονομικής διαδικασίας, καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου