Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Aυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο που είχαν εντοπιστεί κρούσματα

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στο τραγικό τέλος

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού τις προηγούμενες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας έδωσε τέλος στη ζωή του στο σπίτι του.

Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε: «Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δ.Κ., ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε. Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση».

Συναγερμός σήμανε την Κυριακή σε γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο, καθώς, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star βρέθηκαν θετικοί μία ηλικιωμένη τρόφιμος και δύο εργαζόμενοι. Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για μια ηλικιωμένη 88 ετών, η οποία είναι ασυμπτωματική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Παράλληλα όπως ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, οι δύο εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό απομονώθηκαν στο σπίτι τους. Το ρεπορτάζ του καναλιού αναφέρει ότι ο ΕΟΔΥ είχε έρθει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ιδιοκτήτη και ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη και με rapid test και βγήκε θετικό ένα δείγμα μιας εργαζόμενης.

Όπως αναφέρει το Star ο διευθυντής του γηροκομείου έδωσε εντολή να γίνουν άλλα 100 τεστ και έτσι διαπίστωσαν τα νέα κρούσματα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου