Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Χάος στο Big Brother – Η Άννα Μαρία «δεν έχει δει την Δανέζη να τρελαίνεται»

Οι δυο διαγωνιζόμενες του Big Brother (ξανά) στα μαχαίρια!

Σε μια ακόμη, ίσως την μεγαλύτερη, κόντρα στο Big Brother ήρθαν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η Σοφία Δανέζη στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Ειδικότερα, όταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη συνάντησε την συμπαίκτρια της στην κουζίνα δε δίστασε να της πει ευθέως πως «πήγαινε να δεις την φάτσα σου όταν μιλάς!

Είσαι γεμάτη κακία και δεν μιλάω σε ανθρώπους που έχουν κακία μέσα τους! Είσαι πολύ κακιασμένη, κορίτσι μου! Πολύ κακιασμένη! Κρίμα». Ποιος είδε, όμως, την Σοφία Δανέζη και δεν την φοβήθηκε.

«Είσαι μια μάγισσα! Μάγισσα είσαι» απάντησε, σε ήρεμο αρχικά ύφος, η γοητευτική τραγουδίστρια. Αμέσως μετά, όμως, οι ατάκες – καρφιά ήρθαν γύρω από το σεξ!

Λίγο αργότερα, στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Σοφία Δανέζη τόνισε μεταξύ άλλων σε πολύ έντονο ύφος πως «αυτά που μου κάνει η ίδια θα κάνω! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπεί την παραμικρή μαλ@κί@ και να κάθομαι εγώ σαν τον μαλ@κ@! Δεν έχετε δει την Δανέζη να τρελαίνεται»! Με τη σειρά της, όμως, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, όταν βρέθηκε επίσης στο δωμάτιο επικοινωνίας, απάντησε πως «είναι κακός άνθρωπος! Θέλει να προσβάλλει τον άλλον συνέχεια! Αυτός είναι ο χαρακτήρας της και αυτή είναι η μηδενική παιδεία που έχει»!

Έτσι, Big Brother round… 282 για Σοφία και Άννα Μαρία!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου