Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Ειρήνη Μητράκου: «Στο makeover του GNTM έδειξα έναν άλλον εαυτό, είχα θολώσει»

"Φάνηκα πολύ κακιά και ζητάω συγγνώμη" τονίζει η Ειρήνη Μητράκου.

Στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης, η Ειρήνη Μητράκου η οποία αποχώρησε από το GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης.

Η νεαρή πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας του STAR αναφέρθηκε στην μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την αποχώρηση της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Ειρήνη Μητράκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν με επηρέαζε σε καμιά φωτογράφιση το μαλλί μου. Στο makeover έδειξα έναν άλλον εαυτό. Φάνηκα πολύ κακιά και τους ζητάω συγγνώμη, αλλά δεν σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή είχα θολώσει και βρισκόμουν σε σοκ».

«Μου ήρθε πολύ ξαφνικό» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, το νεαρό μοντέλο. «Μου είπαν όλοι και έξω ότι είναι τέλεια και να τα κρατήσω. Προφανώς τους πιστεύω όλους ότι μου πάνε και με έχουν αναδείξει, αλλά δεν το είχα στο μυαλό ότι θα το έκανα ποτέ αυτό. Μου άρεσε πάντα να έχω μακρύ μαλλί. Το μόνο που ήθελα να αλλάξω ήταν το χρώμα, γιατί δεν μου άρεσε το κόκκινο που είχα. Οπότε για το χρώμα είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, το μήκος προσπαθώ ακόμα να το συνηθίσω».

Αναμένουμε να δούμε την… επόμενη μέρα δίχως την Ειρήνη Μητράκου στο GNTM!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου