Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Ενημερώθηκε και η Interpol για τη διαφυγή του Χρήστου Παππά

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του «υπαρχηγού» της εγκληματικής οργάνωσης

Η αστυνομία βρίσκεται στην αναζήτηση του καταδικασμένου για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Χρήστου Παππά, για τον οποίο φέρεται να έχει ενημερωθεί και η Interpol.

Σήμερα τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκαν στη φυλακή, εκτός του Ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού ο οποίος καλύπτεται από την ασυλία του Ευρωβουλευτή, αλλά και του Χρήστου Παππά που έχει διαφύγει.

Σύμφωνα με το OPEN η αστυνομία έχει αναζητήσει παντού τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, ακόμη και σε μοναστήρια όπου πήγαινε συχνά δίχως να τον έχει εντοπίσει.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Χρήστου Παππά συνεχίζονται, με το ρεπορτάζ του καναλιού να αναφέρει πως έχει ενημερωθεί και η Interpol για τη διαφυγή του.

Δικηγόρος Χρήστου Παππά: Βρισκόταν υπό διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας αλλά κατάφερε και ξέφυγε

Για την «εξαφάνιση» του πελάτη του Χρήστου Παππά που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών ως μέλος του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και παραμένει άφαντος μίλησε ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής (23/10) ο Περικλής Σταυριανάκης ανέφερε ότι γνώριζε εδώ και καιρό ότι ο πελάτης του πιστεύει πως είναι σωστό να εκτίσει ολόκληρη την πρωτοβάθμια ποινή του έως ότου εκδοθεί απόφαση του Εφετείου.

«Μεγαλύτερη ποινή από το να εκτίσεις 5 χρόνια και μετά να ακυρωθούν δεν υπάρχει από αυτό», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυριανάκη ο Χρήστος Παππάς βρισκόταν όντως υπό διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας αλλά κατάφερε και ξέφυγε.

Δεν απάντησε αν βρίσκεται ή όχι στην Ελλάδα και τόνισε πως δεν έχει μιλήσει μαζί του, γιατί αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν εύκολο οι αρχές να τον εντοπίσουν.

«Τώρα τι θα κάνει τις επόμενες ημέρες θα το δούμε πάλι», είπε.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου