Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Γιάννης Στάνκογλου: Το επικό σκηνικό σε γύρισμα με τη… γυμνή Μαρία Σολωμού

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική και θα ήθελε να μάθει να παίζει κιθάρα 

Στην πρώτη τους εκπομπή, οι Roomies έβαλαν σε τάξη το νέο τους σπίτι, ήπιαν τον πρώτο τους καφέ και σχολίασαν τα πιο viral θέματα της εβδομάδας που πέρασε.

Η πόρτα χτύπησε και υποδέχθηκαν τον πρώτο τους καλεσμένο, τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου που μίλησε για το νέο του ξεκίνημα στην καινούργια σειρά του MEGA, «Σχεδόν Ενήλικες».

Ακόμη, διηγήθηκε ιστορίες από τα μέρη που έχει ταξιδέψει και αποκάλυψε ότι η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική και θα ήθελε να μάθει να παίζει κιθάρα.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, μάλιστα, αποκάλυψε κι ένα περιστατικό από ένα γύρισμα που έκανε με τη Μαρία Σολωμού, η οποία ήταν ημίγυμνη και επειδή ο ίδιος δεν θυμόταν τα λόγια του, είχε στερεώσει το σενάριο στο εσώρουχο της, προκειμένου να το βλέπει και να διαβάζει τα λόγια του.

«Ήταν μια σκηνή που δεν ήξερα τα λόγια μου και ήταν αυτή γυρισμένη από την άλλη, γυμνή από τη μέση και πάνω… Και επειδή δεν ήξερα τα λόγια, είχα σφηνώσει το σενάριο εδώ στο βρακάκι της για να κρατιέται και να μην φεύγει και διάβαζα εκεί και τα έλεγα», αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου