Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Η Δανάη Μπάρκα τοποθετείται για όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης

"Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Θεωρώ αδιανόητο ότι το συζητάμε", δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

Όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Δευτέρας, για τη στιγμή που ανακάλυψε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, αποτέλεσαν σήμερα αντικείμενο σχολιασμού σε αρκετές εκπομπές. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι.

Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι. Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα».

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, πήρε σαφή θέση στο θέμα: «Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Θεωρώ αδιανόητο ότι το συζητάμε. Νιώθω ότι όσο το συζητάμε, δυστυχώς σημαίνει ότι κάτι δεν αλλάζει. Νομίζω ότι πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο να μη συζητάμε τα αυτονόητα.

Η κοινωνία τραβάει από τα άκρα τις κατηγορίες ανθρώπων. Δεν έχουν επιλέξει έναν άνθρωπο, ο οποίος να είπε είμαι ομοφυλόφιλος και ΟΚ. Επιλέγουν τα άκρα. Εσύ έχεις στο μυαλό σου ότι ένας ομοφυλόφιλος είναι ένας άνθρωπος που βρίζει, κάνει κατινιές και θα πεις: «Ωχ, αυτό είναι»; Ενώ δεν είναι αυτό.

Υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχουν ψυχές που τον έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου