Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του Open – «Είναι φθηνό στα 43 μου να αποδεικνύω ποιος είμαι»

«Πόσο bullying θα φάμε ακόμα; Φάγαμε αρκετό, οκ, ευχαριστούμε πάρα πολύ», λέει ο Τριαντάφυλλος.

Τη γκάφα που έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου στο J2US και τον αποκάλεσε “Γαρύφαλλο”, ο Τριαντάφυλλος δεν τη πήρε και τόσο… καλά και σήμερα στον αέρα του “Έλα χαμογέλα” ξέσπασε, τονίζοντας πως είναι πολύ φθηνό πλέον στα 43 του να πρέπει να αποδείξει ποιος είναι και τι κάνει.

Επική γκάφα από την Βίκυ Σταυροπούλου για τον Τριαντάφυλλο – Τον είπε Γαρύφαλλο

«Και μαλ…α να με πει, θα της πω μπράβο. Απλά έχω βαφτιστεί Τριαντάφυλλος, Χριστιανός Ορθόδοξος και το όνομά μου είναι αυτό. Η Βίκυ έκανε χιούμορ με το όνομά μου, οκ, είναι καλό παιδί, δεν της κρατάω κακία. Δεν είναι ωραία να αλλάζεις το όνομα που δίνεις σε ένα παιδί», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα”.

Στο πλατό της εκπομπής, λοιπόν, ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε: «Πόσο bullying θα φάμε ακόμα; Φάγαμε αρκετό, οκ, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Εγώ λαϊκός τραγουδιστής είμαι, ο κύριος Θεοφάνους μας έβαλε αυτό το τραγούδι, εγώ ήθελα να πω κάποια άλλα. Θα φάμε κι άλλο bullying; Δώστε μας κι άλλο bullying. Είναι φτηνό στα 43 μου να κάθομαι να αποδεικνύω σε κάποιον είτε πώς με λένε είτε πότε κι αν δουλεύω. Ζούμε σε μια εποχή που με ένα πάτημα στο google βρίσκεις αυτό που θες απευθείας.

Επειδή είδα την εκπομπή σου και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τυχαίο και αυτό με τη Δέσποινα, τυχαίο και αυτό χθες με την κυρία Βίκυ, στο τρίτο live μάλλον θα έφταιγα εγώ που ήρθε ο κορονοϊός στην Ελλάδα… Οπότε, τυχαία όλα. Αν εσύ πιστεύεις μέσα σου βαθιά ότι είναι τυχαίο, είναι τυχαίο και το σέβομαι. Ήρθε η Βίκυ μετά και μου είπε ότι ήταν τελείως τυχαίο, όλα καλά. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ήθελε να με πει Γαρύφαλλο, με είπε Γαρύφαλλο, έγινε, δεν είναι κάτι κακό.

Δεν έγινε κάτι με την Δέσποινα, εσείς το πήρατε σαν παρεξήγηση. Εγώ εξήγησα με ωραίο τρόπο, και βάλε και το βίντεο να το δείτε, ότι είμαι εδώ, είμαι ενεργός, τραγουδάω συνεχώς…».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου