Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Μαρία Αναστασοπούλου: Εκτός για δεύτερη ημέρα από το «Σήμερα» – Η… ερωτική ατάκα του Οικονόμου και η «αποκάλυψη» Κικίλια

 
Τι συμβαίνει τελικά με τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ;

Για δεύτερη ημέρα η Μαρία Αναστασοπούλου απουσίαζε από την εκπομπή «Σήμερα». Χθες το πρωί ο Δημήτρης Οικονόμου είχε πει για την απουσία της: «Μοναξιές όπως βλέπετε. Η Μαρία θα λείπει σήμερα, έχει μια υποχρέωση που δεν μπορούσε να αναβάλει. Επομένως, θα την περάσουμε οι δυο μας, εσείς κι εγώ δηλαδή».

Το πρωί της Παρασκευής που η συμπαρουσιάστρια του - έχει και τα γενέθλιά της σήμερα - έλειπε και πάλι, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απουσία της, με μία δόση χιούμορ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν τελείωσε τη χθεσινή δουλειά της και πως όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν!

«Ερωτικά και σήμερα όπως βλέπετε, είναι το μόνο που δεν λείπει από την εκπομπή. Ένας λόγος παραπάνω βέβαια σήμερα, θα το αφιερώσουμε στη Μαρία που έχει τα γενέθλιά της. Κανονικά έπρεπε να είναι εδώ, να κεράσει κανονικά όπως προβλέπεται. Δεν θα το γλιτώσει. Να της ευχηθούμε χρόνια πολλά, να τα εκατοστίσει, να είναι πάντα καλά. Μεγαλώνει κι αυτή παιδιά, δεν είναι το παιδάκι που λέγαμε κάποτε. Τι, μόνο εμείς μεγαλώνουμε δηλαδή; Οι άλλοι κάθονται εκεί; Μικρά;

Όπως καταλάβατε, δεν τέλειωσε η δουλειά η χτεσινή, θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν. Καλό και κακό αυτό, όπως το πάρει κανείς. Δεν είναι σαν εμάς που τρέχουμε και λαχανιάζουμε κιόλας».

Κι ενώ ο Δημήτρης Οικονόμου απέφυγε και τις δύο μέρες να γίνει πιο συγκεκριμένος για τους λόγους της απουσίας της, ήρθε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και με μία ατάκα/ευχή να «μαρτυρήσει» μάλλον την αιτία.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός που ήταν σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή, θέλησε να ευχηθεί στην παρουσιάστρια για τα γενέθλιά της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Περαστικά και να είναι όλα καλά στην κ. Μαρία Αναστασοπούλου. Ούτε χρόνια πολλά δεν της είπα που έμαθα ότι είναι σήμερα τα γενέθλιά της. Να είναι όλα καλά. Νομίζω είναι αρνητικό το τεστ της».

Και το μυαλό όσων άκουσαν τα περί τεστ πήγε μάλλον στον… κορονοϊό.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου