Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Νατάσα Μποφίλιου: Η έκπληξη από τους γονείς της που τη συγκίνησε

«Δεν έχει αλλάξει» - Οι ευχές από τον Τάκη Ζαχαράτο που έγινε... Νατάσα

Καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε η Νατάσα Μποφίλιου σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια συγκινήθηκε όταν οι γονείς της της έκαναν έκπληξη και μίλησαν για την ίδια μέσω αποσπάσματος.

«Όταν προσπαθούσες να βοηθήσεις τη Νατάσσα, που ήταν πολύ μικρούλα, το πρώτο που έλεγε ήταν… μόνη μου! Έδειξε ότι θέλει να κάνει πράγματα μόνης της και τολμούσε να τα κάνει» είπε η μητέρα της.

«Έτσι ήταν πέντε χρονών, έτσι ήταν δεκαπέντε, έτσι ήταν εικοσιπέντε, έτσι είναι και τώρα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα» τόνισε ο πατέρας. «Αυτό είναι μπράβο της και μαγκιά της! Μετά από κάθε συναυλία, η Νατάσσα είναι ένα ράκος ψυχικό. Έχει δώσει και την τελευταία ικμάδα της δύναμης της».

Το πρόβλημα υγείας

Η Νατάσα Μποφίλιου αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2014.

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας που είχα εγώ την ευθύνη για αυτό που συνέβη, γιατί κόλλησα Η1Ν1, δεν έκανα καμία θεραπεία και συνέχισα να δουλεύω, γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Και σιγά - σιγά αυτό κακοφόρμισε μέσα και είχα προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος και έπρεπε να σταματήσω».

Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Νατάσα

Άλλη μία έκπληξη περίμενε την τραγουδίστρια καθώς ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Μποφίλιου. Όπως είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός μιμείται την τραγουδίστρια και όπως λέει το κάνει γιατί την θεωρεί ξεχωριστή.

«Κάνω στις παραστάσεις ανθρώπους που αγαπώ, που εκτιμώ, που έχουν μοναδικότητα. Είναι ελπίδα για το ελληνικό τραγούδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που επικοινωνούμε. Θέλω να της πως την ευχή που κάνω κάθε μέρα για τον εαυτό μου: το χειροκρότημα να μην πηγαίνει στα αυτιά, να πηγαίνει απευθείας στην καρδιά και να γίνεται ισχυρό καύσιμο για τα επόμενα. Καμία φορά όταν πάει στα αυτιά παραμορφώνει το τύμπανο και τους χαρακτήρες».

Δειτε το βιντεο εδω

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου