Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Νύχτα τρόμου στα Καμένα Βούρλα – Νταλίκα έγινε παρανάλωμα

Οι εκρήξεις αναστάτωσαν τους κατοίκους - Κινδύνευσαν σπίτια

Ήταν 4:30' τα ξημερώματα της Τρίτης (13/10) όταν δυνατές εκρήξεις σήκωσαν στο πόδι τους κατοίκους των Καμένων Βούρλων, οι οποίοι βγαίνοντας στα μπαλκόνια είδαν πυκνό καπνό να έχει σκεπάσει την λουτρόπολη.
Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Μια νταλίκα, από άγνωστη αιτία, είχε τυλιχτεί στις φλόγες μέσα στα Καμένα Βούρλα, πάνω από το παλιό «Χάνι του Καλογήρου», ενώ κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει γιατί γινόντουσαν εκρήξεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το τεράστιο όχημα μετέφερε δάπεδα για παιδικές χαρές και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε παρακείμενο όχημα.

Επίσης κινδύνεψαν σπίτια και άλλα οχήματα που ήταν κοντά στην νταλίκα που καιγόταν.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και να σώσουν έτσι σπίτια και αυτοκίνητα.

«Η επέμβαση των πυροσβεστών από το ΠΚ του Αγίου Κωνσταντίνου ήταν πραγματικά σωτήρια....», τόνισε στο LamiaReport ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης, ο οποίος «έριξε» στη μάχη με τις φλόγες και μηχανήματα του δήμου.

«Φοβηθήκαμε πάρα πολύ από τις εκρήξεις. Δεν περιγράφεται αυτό που ζήσαμε, νομίσαμε ότι θα καούν και τα σπίτια μας. Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες και τον Δήμο για την άμεση κινητοποίηση...», είπε κάτοικος των Καμένων Βούρλων.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου