Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ομολογεί πως «δεν θα γίνουμε φίλοι με την Μαρία Καλάβρια»

Όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την πρώην σύντροφο του, Μαρία Καλάβρια!

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το πρωί της Τετάρτης και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Το μοντέλο και κριτής του Style Me Up αναφέρθηκε τόσο στη νέα καθημερινή εκπομπή του OPEN όσο και την πρώην σύντροφο του, Μαρία Καλάβρια.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χαίρομαι πολύ πραγματικά για αυτό το upgrade, από πάνελ σε κριτή, που έγινε με το Style Me Up. Είναι πολύ ωραίο, κάτι κοντά σε μένα και μου αρέσει πολύ».

«Γνωρίζω την Υβόννη από τα 16 της, έχω δουλέψει πολύ μαζί της» πρόσθεσε, επίσης, το γνωστό μοντέλο. «Ο Αντώνης Ρέμος δεν έρχεται στα γυρίσματα της εκπομπής για την Υβόννη. Είναι στο σπίτι και είναι πολύ σημαντικό να προσέχει το παιδί».

Όσον αφορά την Μαρία Καλάβρια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε πως «γιατί να μην έχουμε καλές σχέσεις; Είναι φυσιολογικό και επόμενο… Είμαστε συνεργάτες. Δεν θα σου πω ότι είμαστε φίλοι ή θα γίνουμε φίλοι ή θα γίνουμε κολλητοί, απλά είναι αμοιβαία τα συναισθήματα της αγάπης. Δεν παύουν από τη μια στιγμή στην άλλη».

Με τρυφερότητα μίλησε, σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου