Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Προσβλητικά σχόλια Ραπτόπουλου για Μάγδα Φύσσα: «Πανηγυρίζει γιατί παίρνει 800 χιλιάρικα»

Ανάλυση καφενειακού επίπεδο για μία από τις πιο ιστορικές δίκες στην Ελλάδα

Απίστευτα ξεδιάντροπα και τρομερά προσβλητικά ήταν τα σχόλια που έκανε ο αθλητικογράφος Κώστας Ραπτόπουλος για την Μάγδα Φύσσα.

Ο αθλητικογράφος σε ανάλυση καφενειακού επιπέδου που έκανε για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε και στη μητέρα του δολοφονονημένου Πάυλου Φύσσα λέγοντας ότι εφτά χρόνια αφότου κλήθηκε να θάψει το παιδί της, πανηγυρίζει γιατί θα πάρει χρήματα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να συγκρίνει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα με τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Η προσβλητική τοποθέτηση του αθλητικογράφου έγινε στην εκπομπή «Μαρμίτα» της Κυριακής.

Αρχικά αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και στον Σάκη Ρουβά, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ρόμπα επειδή κράζει τον Ρουβά», ενώ στη συνέχεια έστρεψε τα «βέλη» του προς τον δημοφιλή τραγουδιστή, τον οποίο επίσης αποκάλεσε και αυτόν «ρόμπα» αλλά και «κότα επειδή δεν βγαίνει να τα πει» στον Παύλο Πολάκη και αναγκάζει τον Κώστα Ραπτόπουλο να του τα πει ο ίδιος.

Λίγο αργότερα προέκυψε ο οχετός για τη Μάγδα Φύσσα. «Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, οι κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο τον νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Πάυλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…».

Μάλιστα το εμετικό ξέσπασμα του αθλητικογράφου ενόχλησε πολλούς από τους συνεργάτες της εκπομπής που βρίσκονταν στο πάνελ, οι οποίοι του τόνισαν επανειλημμένως ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για τα λεγόμενα.

Όμως ο αθλητικογράφος συνέχισε κάνοντας άστοχες συγκρίσεις με τον θάνατο του Παντελίδη και την οικογένειά του, λέγοντας ότι τσακώνεται η μάνα και η κοπέλα του Παντελίδη, για το «ποιος θα πάρει λεφτά πάνω από τον πεθαμένο», μάλιστα για να ενισχύσει το παραλήρημα του με «επιχειρήματα», χρησιμοποίησε και αποκόμματα εφημερίδων.

Φυσικά το πάνελ και πάλι αντέδρασαν και του είπαν ότι οι δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικές και πως πρέπει να ντρέπεται πραγματικά.

Και κατέληξε: «Γιατί να χαρεί η μάνα, επειδή θα πάει ο Ρουπακιάς μισό χρόνο φυλακή; Για τα 800 χιλιάρικα έγινε θέμα. Άλλων μάνες δεν πήραν (σσ λεφτά) από το κράτος. Αν με σκοτώσει εμένα ένας δεξιός, δε θα πάρει 800 χιλιάρικα η μάνα μου».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, από το 18:24


πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου