Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

Τέλος η εφημερίδα της Χρυσής Αυγής με ανακοίνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου

Το τελευταίο φύλλο κυκλοφόρησε την ημέρα της καταδίκης των μελών της

«Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” κυκλοφόρησε την 10η Ιανουαρίου του 1993 και το τελευταίο μόλις την περασμένη εβδομάδα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, ημέρα της καταδίκης της Χρυσής Αυγής».

Τα παραπάνω γράφει ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ανακοινώνοντας το τέλος της έκδοσης της εφημερίδας.

«Λόγοι εύκολα κατανοητοί με οδηγούν στην διακοπή της εκδόσεως της Εφημερίδας “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, μετά από 27 χρόνια. Δεκάδες χιλιάδες σελίδες και εκατομμύρια λέξεις στην υπηρεσία της Αιώνιας Ιδέας του Ελληνισμού μέσα από τις σελίδες αυτής της εφημερίδας αποτελούν και ένα ορόσημο για το Μέλλον.

Ένα Μέλλον, που κανένας δεν το ξέρει και γι’ αυτό κάποιοι δεν πρέπει ούτε να ελπίζουν, ούτε να απελπίζονται και να θυμηθούμε τον Καζαντζάκη, να θυμόμαστε ότι σημασία δεν έχει το εάν νικάμε ή χάνουμε, και καμιά φορά μια ήττα είναι πιο σπουδαία από την νίκη, αλλά το να πολεμάμε», γράφει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, o οποίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου