Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Τραμπ: Θα φύγω από τη χώρα άμα χάσω τις εκλογές από τον Μπάιντεν


Πάνω από 17,8 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ψηφίσει ήδη, μέσω ταχυδρομείου ή διά ζώσης

Νέο σόου Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας. Εξαπολύοντας νέα επίθεση στον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν, τον χαρακτήρισε ως τον «χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής«.

Παράλληλα… προειδοποίησε πως αν χάσει στις εκλογές θα φύγει από τη χώρα.

«Ξέρετε κάτι; Το να κατεβαίνω στις εκλογές απέναντι στον χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία της Αμερικανικής πολιτικής με πιέζει» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στο συγκεντρωμένο πλήθος.

«Φαντάζεστε να χάσω; Όλη μου η ζωή- τι θα κάνω; Θα πω, έχασα από τον χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία της πολιτικής! Δεν θα νιώσω τόσο καλά. Ίσως χρειαστεί να φύγω από τη χώρα, δεν ξέρω» πρόσθεσε ο Τραμπ.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει κάτι ανάλογο σε προεκλογική του ομιλία, καθώς σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ έχει πει πώς δεν θα επιστρέψει, εάν δεν εκλεγεί.

Ο Τζο Μπάιντεν μάλιστα, συγκέντρωσε σε ένα σύντομο βίντεο τις σχετικές δηλώσεις και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ρωτά τον αντίπαλό του:

«Υπόσχεσαι;»

Πάνω από 17,8 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ψηφίσει ήδη, μέσω ταχυδρομείου ή διά ζώσης, κατά νεότερα δεδομένα του US Elections Project, που ενημερώθηκαν την Πέμπτη.

Πρόκειται για ρεκόρ σε αυτή την ψηφοφορία, με φόντο τη μεγάλη πόλωση μεταξύ του Ρεπουμπλικάνου δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διεκδικεί δεύτερη θητεία, και του Δημοκρατικού υποψήφιου Τζο Μπάιντεν, τον οποίοι δημοσκοπήσεις σε εθνικό επίπεδο φέρουν να προηγείται.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου