Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/10)

Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈
Μια νέα ιδέα για μια παλιά σχέση ή τη δική σου ψυχή μπορεί να είναι χρήσιμη και διαφωτιστική. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ερευνήσεις τα συναισθήματά σου, την ψυχολογία σου και τις οικείες σκέψεις, καθώς ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου για δύσκολα θέματα που αφορούν στη σχέση σας είναι δημιουργικές και εποικοδομητικές. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου γεμίζει με τηλέφωνα, ειδήσεις και ευχάριστες δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Είναι πιθανό να δεις άλλες πτυχές και εκδοχές μιας κατάστασης κι αυτό να σε βοηθήσει να δεις και να αντιμετωπίσεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Μπορεί να μην έχεις όλα τα γεγονότα και τις απαντήσεις αυτήν τη στιγμή, αλλά μπορείς να επανεξετάσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη κινείται στον κοινωνικό σου τομέα αργότερα σήμερα και αναζητάς την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Συμπεριέλαβε μέσα σε αυτή σου τη διάθεση και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό ακόμα, αντιλαμβάνεσαι πως και μόνη σου περνάς καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ίσως αποκτήσεις μια ουσιαστική εικόνα για ένα ζήτημα εργασίας ή και υγείας σήμερα με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον ηλιακό 6ο οίκο σου. Μπορεί επίσης να αισθανθείς την ανάγκη να βοηθήσεις ή να υποστηρίξεις τους άλλους με τις πληροφορίες που έχεις συγκεντρώσει για αυτούς ή με τις συμβουλές σου. Σκέψου με σοβαρότητα τι μπορείς και τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, όλοι οι θαυμαστές σου σήμερα φαίνεται να δίνουν το παρόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η στάση σου για τη μελλοντική ανάπτυξη και βελτίωση εξελίσσεται καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή. Ο έλεγχος ή η επανεξέταση προηγούμενων ιδεών μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύτιμες νέες μεθόδους, οι οποίες θα σε ανακατευθύνουν με θετικούς τρόπους. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιος από το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστεί ή μια παλιά ιστορία να τη δεις με άλλο μάτι.

ΛΕΩΝ ♌

Είναι πιθανό σήμερα να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τα πράγματα από το παρελθόν, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια, την προσωπική σου ζωή ή τον οικιακό σου κόσμο. Η ευγενής εξερεύνηση έχει νόημα τώρα καθώς οι ιδέες που προκύπτουν από τις επικοινωνίες και τις σκέψεις μπορεί να είναι σημαντική. Η συναισθηματική ανανέωση είναι χρήσιμη για την απόκτηση μιας προοπτικής στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να απαλλαγείς από προσωπικές ενοχές του παρελθόντος και να κοιτάξεις μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ίσως σήμερα να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον ή να δεις ένα τρέχον με μια διαφορετική ματιά. Ιδέες που δημιουργούνται τώρα ειδικά με τη μάθηση, τα διανοητικά ενδιαφέροντα, την επικοινωνία, τις συνδέσεις με τα αδέλφια, ακόμα και με τους γείτονες μπορεί να είναι χρήσιμες. Η συμβουλή σου σε κάποιον μπορεί να ζητηθεί και να εκτιμηθεί ή να ανακαλύψεις μια χαμένη ή παραμελημένη λεπτομέρεια που αλλάζει τα δεδομένα. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

ΖΥΓΟΣ ♎

Είναι φυσικό να κοιτάς το παρελθόν για ιδέες και απαντήσεις, καθώς αυτό που βγαίνει από τις συνομιλίες και τις σκέψεις σήμερα μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο, ιδίως σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Ο Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιό σου σε δυο μέρες αλλά προς το παρόν η σκέψη τείνει να περιστρέφεται γύρω από τα προσωπικά αντικείμενα, την κατάσταση χρημάτων σου ή τα θέματα άνεσης. Μπορείτε να περάσετε όμορφα με τον αγαπημένο σου αρκεί να επιλέξετε διαφορετικές δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση, σκέψου διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Οι σημερινές ενέργειες φαίνεται να σε ενθαρρύνουν να ελέγξεις τις πρόσφατες αποφάσεις ή τα σχέδιά σου. Οι παρατηρήσεις που κάνεις καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να οδηγήσουν σε νέες ιδέες και βελτιώσεις που ενδέχεται να εφαρμόσεις αργότερα για καλύτερα αποτελέσματα. Καλά θα κάνεις να είσαι επιλεκτική στα θέματα συζήτησης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά ένα άτομο του παρελθόντος να κάνει την επανεμφάνισή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μπορεί να υπάρξουν νέες σημαντικές ιδέες για τα εσωτερικά σου συναισθήματα, το παρελθόν ή ένα μακροπρόθεσμο πρόβλημα, με τον Ήλιο να ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή. Θα μπορούσε να αποκαλυφθεί ένα μυστικό ή να δεχθείς πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις ένα παρελθοντικό πρόβλημα πίσω σου. Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η μέρα για τη συναισθηματική σου ζωή είτε έχεις βρει τον άνθρωπο σου, είτε όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται σήμερα στον τομέα των κοινωνικών συνδέσεων σου, των ονείρων και των ελπίδων σου. Ειδήσεις ή συνομιλίες μπορούν να σου δώσουν νέα εικόνα σχετικά με πρόσφατα γεγονότα, αποφάσεις ή και προβλήματα. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, δοτική και εξομολογητική. Εσύ που είσαι μόνη, βλέπεις παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα με άλλο μάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μπορεί να σου ζητηθεί να αναθεωρήσεις πρόσφατες ιδέες, έργα ή αποφάσεις ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν επιχειρήσεις ή τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή φέρνει στο επίκεντρο θέματα καριέρας, φήμης, φιλοδοξίες και ευθύνες. Απόφυγε πιθανές παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Εσύ που είσαι μόνη, αναθεώρησε τον τρόπο που πλασάρεις τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Έχεις την ευκαιρία να δεις τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά και με νέους τρόπους, με τον Ήλιο σήμερα να ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή στον 9o ηλιακό σου οίκο. Οι σκέψεις μπορεί να στραφούν στο παρελθόν ή στις πρόσφατες αποφάσεις και τα σχέδια. Τα θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη μεταφορά, τις πεποιθήσεις βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση. Επίλεξε και επινόησε διαφορετικές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματά σου.

Λίτσα Πετρίδη
ΗΟΜΕ ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ


25.10.2020 | 00:09 BY ΛΙΤΣΑ ΠΕΤΡΙΔΗ



Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Ταύρος

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι

 

Καρκίνος

 

Λέων

 

Παρθένος


Ζυγός

 

Σκορπιός

 

Τοξότης

 

Αιγόκερος

 

Υδροχόος

 

Ιχθείς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου