Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Η Μαρία Καλάβρια αποκαλύπτει – «Ήταν δική μου απόφαση ο χωρισμός με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

"Ενοχλήθηκα γιατί είπαν ότι χρησιμοποίησα τον Δημήτρη για να αναδείξω τη δουλειά μου" παραδέχθηκε η Μαρία Καλάβρια!

Η Μαρία Καλάβρια μίλησε στην κάμερα του Pop Up, το μεσημέρι της Τετάρτης και την δημοσιογράφο Κατερίνα Πίπερη και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο τέλος της σχέσης με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αποκαλύπτοντας πως ήρθε ύστερα από δική της απόφαση.

Ειδικότερα, η Μαρία Καλάβρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχουμε πολλές καλές σχέσεις και ήταν ευχάριστο όλο το κομμάτι της σχέσης μας.

Δεν μπορώ να πω ότι μου έχει αφήσει κάτι άσχημο. Είναι η πρώτη φορά που μένω μόνη μου, γιατί ήμουν παντρεμένη πολλά χρόνια και μετά μπήκα κατευθείαν σε μια σχέση που ήμουν για τρία χρόνια. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, αλλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί, όταν έχεις μάθει να έχεις έναν άνθρωπο, μόνο και μόνο από το θέμα της συνήθειας είναι δύσκολο. Σιγά σιγά, όμως, συνειδητοποίησα κάποια πράγματα γιατί ήταν και δική μου απόφαση να κλείσω τη σχέση αυτή και είπα ότι έπρεπε να το κάνω χωρίς να βάζω ούτε όρους ούτε όρια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Όσον αφορά για πρόσφατη δήλωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου πως δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ φίλοι κολλητοί, η Μαρία Καλάβρια πρόδωσε με χαμόγελο πως «καλά τώρα, δεν είμαστε Σουηδία! Πως θα γίνουμε κολλητοί φίλοι όταν υπήρχε συναισθηματική σχέση και ούτε από μένα ούτε από τον Δημήτρη είχε κλείσει; Οπότε είναι φυσιολογικό να μην μπορούμε να είμαστε φίλοι».

«Τα παιδιά μου δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τον λόγο που χώρισα με τον Δημήτρη. Βασικά κανένας δεν τον έχει καταλάβει γιατί δεν το έχουμε συζητήσει με τον Δημήτρη αλλά σεβάστηκαν την απόφαση που πήρα» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Καλάβρια.

«Ενοχλήθηκα λίγο γιατί είπαν κάποια πράγματα ότι εγώ χρησιμοποίησα τον Δημήτρη για να αναδείξω τη δουλειά μου. Πράγμα το οποίο με εξόργισε πάρα πολύ! Σίγουρα δεν είμαι τρελή για να πάρω μια απόφαση και να πως, «γεια σας και χώρισα». Έχουν προκύψει θέματα που δεν συμφωνούσαμε και προκειμένου να έρθουμε σε μια σύγκρουση μεγαλύτερη, αποφάσισα να το σταματήσω πριν έρθουμε σε αυτήν» κατέληξε.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου