Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020

Η Νόνη Ιωαννίδου σε μία σπάνια εξομολόγηση: Όταν έφυγε ο άντρας μου έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου


Η καταξιωμένη ηθοποιός σε μία κατάθεση ψυχής στο The 2night Show - «Δεν σκέφτηκα καθόλου την καριέρα μου»

Σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, στο «The 2night Show», η Νόνη Ιωαννίδου προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής, όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα της, αλλά και τον σύζυγό της Άκη Τριανταφύλλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν  από τρεισίμιση χρόνια.

«Πέρασαν τα χρόνια και δεν παίρνεις χαμπάρι πότε περνάει ο χρόνος. Έχασα τον άντρα μου πριν από τρεισήμισι χρόνια και είπα πώς πέρασε μέσα σε μία νύχτα. Αισθάνθηκα ότι χάθηκε σε μια νύχτα ο χρόνος. Μέσα σου νιώθεις νέος, ορμητικός, γεμάτος δύναμη και πολλά άλλα αλλά το περίβλημα κάπως μεταβάλλεται και στο θυμίζει λίγο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε για την απώλεια του συζύγου της: «Είναι μαζί μου εδώ κοντά μου και μέσα μου. Στον άντρα μου χρωστώ το μεγαλύτερο μέρος αυτού που έφτασα να είμαι γιατί με αγαπούσε τόσο που δεν ήθελε να με αλλάξει. Ήθελε να με οδηγήσει εκεί που ήμουν. Ήταν και δάσκαλος μου. Όταν έφυγε, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Χάθηκα. Αλλά επειδή διδάχτηκα τόσα δίπλα του, έμαθα και την απόσπαση. Ότι δεν είσαι πιασμένος πάνω από τον άλλον, είσαι αυθύπαρκτος και πρέπει να στέκεις. Η αγάπη είναι απύθμενη, δεν τελειώνει φεύγοντας το φυσικό σώμα».

Για το γεγονός ότι είχε αποσυρθεί με τον άντρα της στον Παρνασσό είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ δεν σκέφτηκα καθόλου την καριέρα μου. Δεν υπήρξα καριερίστα. Ήταν η ζωή μου τέχνη... Πάντα αποζητούσα κάτι άλλο στην ζωή μου. Ενώ όλα πήγαιναν υπέροχα και κάλπαζαν, όταν γνώρισα εκείνον, κάτι κλείδωσε αυτόματα. Το φεύγουμε ήρθε πολύ φυσικά. Λέμε καμιά φορά θυσία τα αυτονόητα. Θυσιάζουμε πολύ σημαντικά πράγματα για το τίποτα στην ζωή μας».

 πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου