Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη σε εξομολόγηση καρδιάς – «Η περίοδος του κορονοϊού μου έκανε καλό εσωτερικά»

"Η κόρη μου, Φρατζέσκα αυτή την περίοδο κάνει πάρτι" ανέφερε η Πέγκυ Τρικαλιώτη!

Καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη, το πρωί της Δευτέρας, στον καναπέ του «Πάμε Δανάη» στο Mega. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε καθώς και το φως της ζωής της, την κορούλα της, Φρατζέσκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι σε μια φάση που μετά από πάρα πολύ καιρό δεν δουλεύω. Το lockdown με έπιασε πάνω σε περιοδεία πέρσι, σε δύο διαφορετικές παραστάσεις, οπότε και θα ξεκουραζόμουν το καλοκαίρι για να ξεκινήσω τον Αύγουστο πρόβες για μια παράσταση.

Ακυρώθηκε το σύμπαν, ακυρώθηκαν τα δύο έργα, ακυρώθηκε η παράσταση που ήταν να ξεκινήσουμε και τώρα είχαμε πει να επαναλάβουμε τον «Καλό άνθρωπο του Σετσουάν» για όλο τον Οκτώβρη, κάναμε και ειδικές πρόβες για να βρούμε έναν τρόπο να μην έχουμε πολλές αγκαλιές, αλλά ακυρώθηκε και αυτό. Οπότε τώρα είμαι στη φάση που μιλάω από τον Γενάρη και μετά για κάποια πράγματα, γιατί δεν θέλω να ξαναπογοητευθώ».

«Αν και έχω περάσει από διάφορες φάσεις και καλές και δύσκολες, μου έχει κάνει πολύ μεγάλο καλό το ότι κάθισα με αυτό τον τρόπο. Το αποδέχθηκα ήρεμα και καλά γιατί δεν υπήρχε επιλογή και μου έχει κάνει καλό εσωτερικά αυτό. Άρχισα να βιώνω την καθημερινότητα μου πολλές φορές διαφορετικά από ότι τη βίωνα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η αγαπημένη ηθοποιός.

«Ειδικά η Φρατζέσκα αυτή την περίοδο κάνει πάρτι! Με ρωτάει πότε θα ξανανοίξει το θέατρο» συμπλήρωσε, γλυκά, η Πέγκυ Τρικαλιώτη για την κορούλα της. «Όταν την πήρα πέρσι το καλοκαίρι μαζί στην Επίδαυρο, έρχεται την πρώτη μέρα στην πρόβα και κάνει ένα λάθος ο ηχολήπτης βάζοντας δυνατά πολύ μια μουσική. Οπότε βάζει κάτι κλάματα που δεν ξανάρθε! Την είδε στη δεύτερη παράσταση, την πήραμε όλοι μαζί από τα καμαρίνια και κάθισε στην άκρη για να παρακολουθήσει. Μετά μου είπε πως ήταν η ωραιότερη μέρα της ζωής της».


Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Πέγκυ Τρικαλιώτη στο «Πάμε Δανάη»…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου