Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Η Ραχήλ Μακρή για το ατύχημα της – «Κακώς φορούσα γόβες και οδηγούσα»

Όσα είπε η Ραχήλ Μακρή στην Κατερίνα Καινούργιου και το "Ευτυχείτε"!

Για πρώτη φορά στο Ευτυχείτε μίλησε η Ραχήλ Μακρή, το πρωί της Τρίτης, για το τροχαίο ατύχημα που της συνέβη μια μέρα νωρίτερα. Η πρώην βουλευτής και νυν διαγωνιζόμενη στο J2US αναφέρθηκε

Στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, μάλιστα, προβλήθηκαν αποκλειστικά πλάνα λεπτά μετά το τροχαίο ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ραχήλ Μακρή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι καλύτερα, πονάει λίγο το πόδι μου και πιστεύω να τα πάω λίγο καλύτερα γιατί ο γιατρός μου συνίστησε χθες το βράδυ να το ξεκουράσω λίγο ώστε να μην υπάρχει περαιτέρω πρόβλημα».

«Από το 1998, Κατερίνα μου, οδηγώ και πρέπει να πω ότι δεν έχω ποτέ τρακάρει. Το σοκ μου ήταν μεγάλο γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς πως έγινε» πρόσθεσε η Ραχήλ Μακρή. «Ο οδηγός μπροστά μου, που ήταν και ευγενέστατος, μπερδεύτηκε με μια σακούλα που την πήρε ο αέρας και κοκάλωσε το αυτοκίνητο του ξαφνικά γιατί νόμιζε ότι ήταν μια γάτα. Αποτέλεσμα ήταν εγώ, που οδηγούσα το αυτοκίνητο του συζύγου μου, μέχρι να προλάβω να καταλάβω από το σοκ μου να σταματήσω το αυτοκίνητο, χτύπησα με δύναμη επάνω του».

«Επειδή κακώς φορούσα γόβες και οδηγούσα, χτύπησα το πόδι μου και θα πω πως οι γυναίκες δεν πρέπει να φοράμε γόβες όταν οδηγάμε» συμπλήρωσε, επίσης, η συμμετέχουσα στο J2US. «Φορούσα ζώνη, πάντα φοράω και πάντα πρέπει να φοράμε. Απλά το λάθος μου θεωρώ πως ήταν το κομμάτι του παπουτσιού. Διαφορετικά λέω πως δεν θα είχα πρόβλημα τώρα»

Πρώτο και τελευταίο ατύχημα να είναι για την Ραχήλ Μακρή το συγκεκριμένο…

πηγή


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου